Landmeter Civiele projecten Midden Nederland
bouwhuysch
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Als landmeter ben jij dagelijks actief op complexe infrastructurele werken. Bij een groeiend landmeetkundig ingenieursbureau kom jij het team versterken vanuit de nieuwe vestiging in Midden Nederland.

Jij bent accuraat in je werkzaamheden met een oog voor kwaliteit. Contacten onderhouden met opdrachtgevers en kunnen schakelen met werkvoorbereiders behoren eveneens tot jouw taken.

Je hebt een probleemoplossend vermogen en gaat zelfstandig te werk. Voldoende mogelijkheden tot ontwikkeling en verbreding van je vakkennis.

Jouw skills

 • HBO werk en / of denk niveau;
 • Aantal jaren relevante werkervaring;
 • Kennis van Total Station en GPS;
 • AutoCAD basiskennis;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Communicatief vaardig.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  De opdrachtgever is een jong en sterk groeiend landmeetkundig ingenieusbureau met de specialisatie in landmeten & geodetische infromatie, maatvoering in de infrastructuur en mobile mapping.

  Een bedrijf met een platte organistatie met een no-nonsense werkomgeving waar voldoende ruimte is voor initiatieve en innovatie.

  Het bedrijf heeft opdrachtgevers als de aannemerij, ingenieursbureau's en overheden en is te vinden op complexe infrastructurele werken.

  Benefits - Landmeter Civiele projecten Midden Nederland

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als landmeter civiele projecten.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €2500,- en €4000,- per maand.

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier