Projectleider Nieuwbouw
Centerpoint
Amersfoort, NL
6 dagen geleden

Introductie

Ben jij een ervaren ontwikkelaar van nieuwbouw huurwoningen, dan kan jij binnen de mogelijkheden van deze organisatie nieuwe woningen ontwikkelen en realiseren.

Voor deze middelgrote woningbouwcorporatie zoeken wij op basis van een werving en selectie procedure een ervaren projectleider nieuwbouw.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een lokale betrokken woningbouwcorporatie met gezonde ambities en doelstellingen in het ontwikkelen van nieuwe huurwoningen en het verduurzamen.

Functie

Als projectleider nieuwbouw ontwikkel je huurwoningen conform de huidige energie zuinige maatstaven tegen een zo gunstig mogelijke condities, zonder afbreuk van de kwaliteit.

Binnen deze afdeling ben jij verantwoordelijk voor het totale proces van ontwerp en aanbesteding tot en met de nazorg.

Het betreft een uitdagende samenwerkende functie en veel informatie overdracht tussen de verschillende partijen, interne afdelingen en je directe collega’s,

Binnen het gestelde budget en projectplannen draag jij zorg voor een goed ontwerp en langdurig duurzaam bezit voor de corporatie.

Door jouw inzet voldoet het bezit de komende jaren aan alle energienormen en woonconform voor de huurders.

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren projectleider die de nodige werkervaring heeft vanuit de rol van de opdrachtgever of woningbouwcorporatie.

Je hebt hebt geode kennis van wet- en regelgeving en aantoonbare ervaring met projectmanagement en ontwikkeling.

In het gehele proces heb je oog voor elk detail en ga je grondig en secuur te werk en informeer je tijdig alle betrokken partijen bij jouw werkzaamheden.

De projectleider die wij zoeken is resultaat- en doelgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

In het werkproces heb jij met verschillende betrokken partijen te maken en is het van belang dat je verschillende belangen en onderlinge verhoudingen goed in de gaten houdt.

Aanbod

Je komt te werken in een klein en prettig team dat zich bezig houdt met nieuwbouw, renovatie en of verduurzamingsprojecten en een belangrijke schakel is in de continuïteit van de corporatie.

Je werkt samen met de verschillende afdelingen binnen de corporatie.

De functie valt in schaal J van de CAO Woondiensten en bij een fulltime dienstverband bedraagt het maximale salaris € 4.971 bruto per maand.

Bij deze organisatie is een gezonde balans te vinden tussen werk en privé, thuiswerken behoort tot de mogelijkheid.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier