Information Security Officer
Centric Netherlands B.V.
GoudaNL
6 dagen geleden

Help jij mee onze klantdata veilig te houden?

Als Information Security Officer binnen onze divisie Managed Services krijg je afwisselende taken op het gebied van information security in het algemeen en specifiek op het gebied van cybersecurity.

Centric heeft een groot aantal klanten dat gebruik maakt van haar Hybrid Cloud propositie. Deze combinatie van private en public cloud voorzieningen zorgt voor een interessante mix aan information security uitdagingen.

Zeker als dit nog eens gecombineerd wordt met de security engineers van ons team in Litouwen. Zij zorgen voor de technische kant van de (bewaking van) informatiebeveiliging.

Als beheerder van een groot aantal bestanden met persoonsgegevens, waaronder ook die van veel lokale overheden, heeft Centric ook op het gebied van het hanteren van privacygevoelige gegevens zorg te dragen voor een optimale inrichting van haar information security huishouding.

Ook compliance speelt een steeds grotere rol. Hierbij valt te denken aan ISO27001, DigiD en ISAE3402. In toenemende mate is wet- en regelgeving, op nationaal en EU-niveau, een belangrijk aspect waarmee rekening wordt gehouden in de dienstverlening.

Dit alles heeft uiteraard haar weerslag op de inrichting en het onderhoud van de information security huishouding van Centric.

Er staan op dit moment een aantal belangrijke projecten op stapel waar jij een belangrijke rol in zal gaan spelen. Denk hierbij aan implementatie van SIEM-tooling, het verder uitbouwen van het SOC en het inrichten van EDR.

Aansluitend op je bestaande information security certificeringen en opleidingen, zal samen met jou een opleidingsplan worden opgesteld om je verder te kunnen ontwikkelen.

De Information Security Officer zal inhoudelijk begeleid worden door de collega Information Security Officers van Centric.

Als Information Security Officer ga je vooral aan de slag op locatie Gouda, maar soms ook op onze vestigingen in Son en Hoogeveen en soms zelfs op de locatie van één van onze klanten.

Zodra dit allemaal weer kan uiteraard, voor nu werken we veel vanuit huis.

Kortom, is Information Security je bread and butter en ben je op zoek naar een omgeving die volop in beweging en ontwikkeling is met een diverse en gevarieerde klantenkring, met bijhorende compliance vraagstukken?

Centric biedt jou de mogelijkheid!

Wat jij meebrengt

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
 • Gedegen kennis van IT-infrastructuur, beheer omgevingen en processen
 • Je bent bekend met hedendaagse bedreigingen op en rond IT-gebied (cybercrime)
 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Information Security Officer (of vergelijkbaar)
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Waar jij op kunt rekenen

 • Ruime doorgroeimogelijkheden
 • Persoonlijk opleidingsplan
 • Leaseauto
 • Brandstofvergoeding in binnen- en buitenland
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen
 • Winstdelingsregeling
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier