Montage monteur treinen
Tempo-Team
Haarlem, NL
3 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb je een mbo 2 diploma, bijvoorbeeld in de richting van constructie, timmerman, carrosserie of meubelmaker? Wil jij in ploegen werken en goed betaald worden?

Lijkt het jou tof om de treinen op te knappen? Dan is de functie montage monteur bij NS in Haarlem iets voor jou!

Wat bieden wij jou

 • Salaris tussen de €2200,- en €2700,- per maand
 • Ploegentoeslag tot €230,- extra per maand
 • Reiskostenvergoeding, OV is mogelijk
 • Een baan voor langere tijd
 • Nog geen VCA? Dan kun je die via ons behalen!
 • Wie ben jij

 • Je bent in het bezit van een technisch mbo 2 diploma, bijvoorbeeld richting interieurbouwer, constructiewerker, houtbewerker, metaalbewerker, meubelmaker of carrosseriebouwer,
 • Je beheerst de Nederlandse taal i.v.m. veiligheidsregels.
 • Wat ga je doen

  Treinen die toe zijn aan onderhoud of een opknapbeurt komen in de werkplaats van NS in Haarlem. De monteurs op de afdeling revisie halen alle onderdelen uit de treinen die vervolgens gerepareerd kunnen worden.

  Als montage monteur treinen zorg je er samen met je collega's voor dat aan het einde van dit proces alles weer gemonteerd wordt.

  Hierbij moet je denken aan het opknappen van deuren, wanden, kasten en airco's.

  Waar ga je werken

  Je komt te werken bij NS Treinmodernisering in Haarlem. Je werkt in een grote werkplaats waar de treinen staan die opgeknapt worden.

  Je werkt op de afdeling materiaal revisie in 2 ploegen van 07 : 00 - 15 : 30 uur en van 15 : 30 - 23 : 30 uur. Gemiddeld werk je 36 uur per week, waarbij je de ene week 32 uur en de andere 40 uur werkt.

  Solliciteren kan via de button, via de mail (techniek owtd.nl) via de telefoon 088-1269966 (bereikbaar van maandag t / m vrijdag tussen 08.

  30-17.30 uur) of stuur mij Jessica een WhatsApp berichtje via het nummer 06-22484210. Binnen 24 uur word je dan door ons gebeld met als doel om jou aan een baan te helpen!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier