Lader / losser spoor-, weg- en luchtvracht
Synergie
Venlo, NL
21 uur geleden
source : Joof.nl

Momenteel zijn wij op zoek naar gemotiveerdebeladers voor de vakantieperiode! In een gezellig team rijd je opverschillende routes en ben je bezig met het inzamelen van klikosmet plastic, GFT en restafval.

s Ochtends start je dedag met een lekkere kop koffie en dan wordt op locatie deteam-samenstellingen van de betreffende dag bepaald.

Vervolgensspring je met één of twee personen en de chauffeur de vrachtwagenin en begint jullie dag. Je rijdt door de mooiste plekken vanomgeving Venlo, je draagt met dit werk een belangrijk steentjebij aan de schoonheid van deze streek.

s Middags houd je pauze,gezellig met het team en de rest van de middag ben je bezig met hetafronden van de dagplanning.

Waar ga je werken?

Onze klant maakt zich hard voor de grondstoffenrevolutie : hetzoveel mogelijk recyclen van afval tot nieuwe grondstof, om zowaardevolle grondstoffen te beschermen en te behouden voor deaarde.

Door klant te helpen met duurzaam afvalmanagement, creërenze waarde uit afval en kunnen ze grondstoffen steeds opnieuwgebruiken in nieuwe producten en materialen.

Zo maken zeparkbankjes uit ketchupflessen, toiletpapier uit melkpakken engieters uit wasmiddelenflessen.

Het gaat om eenfulltime functie bij een bedrijf waar je voor de lange termijn kuntwerken. Er zijn op termijn doorgroeimogelijkheden.

Spoedvacature

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier