Monteur Installatietechniek/Elektrotechniek bij KTI in Schagen
KTI Installatietechniek
Schagen, NH, NL
6 uur geleden

Wil jij als installatiemonteur, loodgieter of elektromonteur ook een bijdrage leveren aan de energietransitie en een duurzame toekomst?

Zie jij het zitten om jouw technische kennis en vaardigheden te verbreden en door te groeien in functie en salaris? Dan ben je bij KTI en de installatie van onze warmtepompen andere duurzame technieken op de juiste plek!

Een geoliede machine

Bij ons werk je als monteur bijna altijd in teamverband. Met jouw team werk je van (bewoonde) woning naar woning. Iedere woning (en zijn bewoners) is weer anders, maar ons doel is altijd hetzelfde.

Het team weet exact wat het moet doen om de klus te klaren en de bewoners aan het eind van de dag met een volledig nieuwe installatie én een goed gevoel achter te laten.

Wat onze teams klaarspelen, doet niemand ons na. Wij installeren niet alleen een duurzame warmtepomp, wij installeren op dezelfde dag direct een nieuwe meterkast (met een extra groep voor elektrisch koken), wij vervangen de radiatoren en leggen alvast de bekabeling aan voor de installatie van de zonnepanelen.

En natuurlijk kan de bewoner na ons bezoek ook energieverbruik meten en zien ze de volgende dag meteen het resultaat van ons prachtige werk! In één dag zijn wij in staat om de gehele woning klaar te maken voor duurzame energie en hebben de bewoners maar 1x overlast van de omzetting naar duurzame energie.

Onze teams zijn net als een team monteurs bij de Formule 1 bij een pitstop : een geoliede machine die onder druk goed kan presteren!

Als elektra / installatiemonteur bij KTI ben je dus dagelijks bezig met elektrotechnische werkzaamheden, aanleg van duurzame cv-installaties, ventilatiesystemen en meer.

Iedereen heeft zijn eigen specialiteit maar is wel allround inzetbaar. Voor iedereen is er dus wat te leren bij KTI. Je test, controleert, stelt in bedrijf en administreert de uitgevoerde werkzaamheden in een digitale werkbon.

Bij ons werken alle monteurs met een IPad, ook op dat gebied zijn wij toekomstbestendig.

Waarschijnlijk ben jij nu vaak zelfstandig oude cv-ketels aan het vervangen voor een nieuwe ketel. Bij KTI installeren wij in teamverband elke dag een duurzame warmtepomp. Wat doe jij liever?

Waardering, beloning en teamgeest

Wat wij te bieden hebben? Dat vertellen onze collega’s jou graag!

Yori : Bij KTI voel ik me gewaardeerd en wordt er goed voor ons gezorgd. We krijgen bonussen en verzorging zoals fysio of een masseur als je ergens last van hebt.

Afgelopen zomer ben ik door mijn rug gegaan en de zorg die ik toen nodig had is via de zaak toen prima geregeld. Dus ja, als er wat is dan helpt KTI wel.

Sebas : Ik ben bijna nooit later dan 17 : 00 thuis. Behalve op de vrijdag, want dan hebben we natuurlijk een vrijdagmiddagborrel!

Dennis : Denk ik aan KTI, dan denk ik aan structuur, bereidheid en teamverband. Er was laatst een klusje met vloerverwarming waar verschillende dingen tegenzaten.

Dan staan er na werktijd dus 5 bussen in de straat. Dat iedereen dan meehelpt kan ik wel waarderen.

Verder hebben wij voor jou het volgende in huis :

 • Meewerken aan een duurzame toekomst met duurzame installaties
 • In vast dienstverband werken in een topteam .
 • Salaris : €2500 €3750 per maand op basis van kennis en ervaring
 • 37 vakantiedagen
 • Goede werksfeer
 • Prestatiebonus
 • Top georganiseerd
 • We zijn dus niet alleen een goede werkgever, we bieden ook prima voorwaarden. Maar uiteindelijk is de klik met het team het meest belangrijk.

  Kom dus snel een keer kennismaken om te zien of jij je bij ons thuis voelt.

  Ben jij een vrolijke teamspeler en een harde werker? Dan komt het meestal wel goed. Wij leiden regelmatig mensen op, dus die technische kennis die komt wel.

  Voor deze vacature vinden wij het wel fijn als iemand al ervaring heeft monteur, want we zoeken ook mensen die het in zich hebben om de aanvoerder van het team zijn.

  Als (toekomstig) teamcaptain kun je op de volgende punten scoren :

 • Minimaal 5 jaar ervaring als monteur
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Klant- en kwaliteitsgerichte instelling
 • Zelfstandig en flexibel
 • Voldoe jij (nog) niet aan al deze criteria maar wil jij wel graag het team van KTI komen versterken? Laat van je horen en overtuig ons van jouw kwaliteiten!

  Tijd voor actie!

  Genoeg met al die tekst, tijd voor actie! Als je nieuwsgierig bent naar deze mooie baan bij KTI, vul dan nu het sollicitatieformulier in.

  Wie weet zit jij binnenkort wel bij ons in Schagen aan tafel om kennis te maken. Wie weet tot snel!

  Team KTI

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier