Verkoopmedewerker
KING LOUIE
LELYSTAD, Flevoland, Nederland
16 uur geleden
source : FashionJobs

King Louie by Exota zoekt per direct een enthousiaste Verkoopmedewerker (32-38 uur) voor onze recent geopende winkel in Batavia Stad Fashion Outlet.

Zoek je een leuke baan in de Fashion en doe je niets liever dan klanten helpen en adviseren en houd je van het vintage-geïnspireerde merk King Louie?

Reageer dan snel! Jouw passie Je haalt plezier uit het verrassen van klanten door persoonlijke service te bieden op het gebied van de collectie, styling en pasvorm.

Samen met je collega’s ben jij het visitekaartje van onze gloednieuwe King Louie winkel in Batavia Stad. Je komt te werken in een klein, gezellig en betrokken team.

Wie zijn wijKing Louie is een gezond Amsterdams creatief bedrijf. Door de mooie vormgeving, goede pasvorm en kwaliteit is het merk King Louie internationaal sterk gegroeid en groeien wij door.

De menselijke maat is belangrijk in ons bedrijf, net zoals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). We zijn informeel en gaan collegiaal met elkaar om en zoeken collega’s die passen in deze filosofie en bedrijfscultuur.

Wij biedenEen leuke en afwisselende baan binnen een dynamische werkomgeving.We bieden een prima salaris boven het niveau van de cao Retail non-food (voorheen Fashion) afhankelijk van werkervaring en opleiding.

Een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding of NS Business Card vanaf 10 tot 30 km, personeelskorting op kleding en verstrekking van een gezonde lunch.

Overige arbeidsvoorwaarden conform cao.Jij biedt : passie voor mensen en modeeen positieve en gastvrije uitstralingaffiniteit met het merk King Louieminimaal MBO werk- en denkniveauvloeiend Nederlands en Engelseen talent voor persoonlijke service en adviespro-activiteit en initiatief : je ziet wat er moet gebeuren en aarzelt niet om te handelenflexibiliteit : je vindt het vanzelfsprekend om regelmatig in het weekend en in de avonduren te werken.

Interesse?We zien je motivatie en c.v. graag spoedig tegemoet t.a.v. Theresa!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier