ICT Infrastructuur Specialist
CIMSOLUTIONS
Zuid-Holland
7 uur geleden

Wat ga je doen?

Als ICT Infrastructuur Specialist bestaat je werk uit het uitvoeren van changes, het oplossen van tweede- en derdelijns incidenten, onderhoudswerkzaamheden aan de ICT-infrastructuur en aan de technische koppelingen met applicaties, onderhoudt je de technische documentatie en help je mee bij de inrichting, het geautomatiseerd opzetten en de beveiliging van omgevingen in een Cloud.

Je fungeert als aanspreekpunt voor de klant en je collega’s en je bewaakt de stabiliteit, veiligheid, beschikbaarheid, kwaliteit en continuïteit van de infrastructuur.

Dit doe je door proactief in te spelen op dreigende verstoringen en het verhelpen van problemen.

Wie zoeken we?

Je bent de beste in je vak of hebt de ambitie en de potentie om de beste te worden. Je hebt de passie om nieuwe technologieën te blijven leren en continu jezelf te ontwikkelen.

Je hebt de pioniersgeest en drive om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in projecten en bij klanten.

Je vindt het leuk om kennis te delen met collega’s, klanten en vakgenoten. Je bent een ware professional en ambassadeur voor CIMSOLUTIONS.

Je voelt je thuis in een informele, collegiale en professionele sfeer waar de aandacht voor de klant en voor de medewerker centraal staan.

Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding met een sterk ICT component
 • Ervaring met het adviseren in de rollen Applicatie- en Infrastructuurarchitect, Integratiearchitect of Architect
 • Kennis van Architectuur (methoden, modelleertechnieken, tools, modellen, etc.)
 • TOGAF en Business Information Management Foundation
 • Kennis van NORA, MARIJ, SCIA, ERIA of DIVA is een pré
 • Basiskennis programmeren : Java; C#; .Net; Visual Basic; SAP / ERP; Groupware / Lotus Notes; Powerbuilder / Sybase; Cobol / Cics / DB2; Cool Gen
 • Kennis van Informatiebeveiliging, bijv. Information Security Foundation ISO / IEC 27002 is een pré
 • Kennis van ontwikkeling informatiesystemen, bijv. Ontwikkeling Informatiesystemen Foundation is een pré
 • Basiskennis Applicatiemanagement, bijv. Applicatiemanagement Foundation is een pré
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Wat bieden we?

  CIMSOLUTIONS is een landelijk opererende organisatie met vestigingen in Groningen, Deventer, Amsterdam, Vianen, Rotterdam, Best en Maastricht.

  Door onze brede klantenkring, zowel in Business als in Industry, zijn wij op zoek naar kandidaten voor al onze zeven vestigingen in Nederland.

  Al 27 jaar ondersteunen wij onze klanten met hoogwaardige ICT diensten en oplossingen die het verschil maken. Onze klanten behoren tot de top 500 organisaties in Nederland en bevinden zich door heel Nederland.

  CIMSOLUTIONS is hét ICT bedrijf voor diensten en oplossingen van lange duur en grote impact. Wij hebben geen standaard oplossingen, maar leveren altijd maatwerk.

  Door gebruik van de laatste methodieken en technieken en innovatieve oplossingen maken wij het verschil bij onze klanten.

  Learn, create and make it work!

  Werken bij CIMSOLUTIONS betekent werken bij een dynamische, financieel gezonde organisatie. Een organisatie met de charme van een middelgroot bedrijf, hetgeen tot uiting komt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers.

  Zo vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers goed en up to date zijn opgeleid en daarbij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgen.

  Daarnaast doen wij ieder jaar mee aan de verkiezing tot Top Employer ICT, waarbij wij in 2019 door het onafhankelijke Top Employers Institute voor de dertiende maal zijn uitgeroepen tot Top Employer ICT.

  Gebieden waarop wij onderscheidend zijn, zijn primaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, cultuur en innovatie.

  Onze klanten zitten voornamelijk in de overheid, business en industrie. Met 7 vestigingen in Nederland hebben we bovendien meestal een standplaats bij jou in de buurt van waaruit je zoveel mogelijk regionaal wordt ingezet op uitdagende opdrachten bij onze klanten.

  Wat bieden we nog meer :

 • Naast een vast dienstverband, een max. salaris van € 8.000, bonusregeling, leaseauto en onkostenvergoeding
 • Uitdagende state-of-the-art en hightech projecten bij of voor gerenommeerde klanten
 • Ruim opleidingsbudget en onbegrensde doorgroeimogelijkheden
 • Kennissessies met andere ICT professionals in jouw vakgebied over aansprekende onderwerpen
 • Regelmatig sociale uitjes zoals sportdagen, weekendjes weg en gezellige borrels
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier