Klinisch psycholoog Psychotherapeut Jeugd ggz Doetinchem
Jeugd ggz
Doetinchem
4 dagen geleden

Jeugd ggz Achterhoek zoekt een Klinisch psycholoog of Psychotherapeut, locatie Doetinchem

Jeugd GGZ Achterhoek is een team van ongeveer 12 gedreven jeugd-ggz professionals. We zijn er voor kinderen en jongeren (-9 maand-18 jaar) en hun ouders / verzorgers, in de 8 Achterhoekse gemeentes.

Onze collega’s zijn (klinisch, GZ- en basis-) psychologen, een SPV-er, twee gezinsbehandelaren, een systeemtherapeut, arts en kinder- en jeugdpsychiater op afstand.

De vacature voor psychomotorisch therapeut wordt binnenkort gevuld. We worden ondersteund door secretariaat en teamondersteuners.

We zijn dermate aan het groeien dat er voor locatie Doetinchem ruimte is voor een klinisch psycholoog / psychotherapeut.

Ook bieden de nieuwe ontwikkelingen in de regio weer nieuwe (groei) kansen.

Binnen Jeugd GGZ omarmen we het denken vanuit positieve gezondheid en gaan uit van de krachten van het systeem. We kijken met het kind / jongere en de omgeving naar wat een Goed Leven’ is voor hen.

 • We implementeren een behandelvisie gericht op gehechtheid als basis, waarin de therapeutische relatie centraal staat. Dit wordt doorgevoerd in alle onderdelen van contact met cliënten, collega’s en samenwerkingspartners.
 • Je bent onderdeel van deze implementatie en kunt dus meegroeien en -sturen.

 • Het team werkt niet zorglijn- of diagnose gestuurd. We hebben geen schotten tussen verschillende zorgpaden maar behandelen vrijwel elke problematiek.
 • Hierdoor hou je een gevarieerde caseload, waarbinnen er mogelijkheden zijn om je meer te specialiseren in een thema of problematiek.

 • Bovendien hebben wij een leuk, gevarieerd team en zijn we actief in het vinden van verbinding met elkaar. We hebben oog voor elkaar zoals we ook oog hebben voor de client.
 • Wat ga je doen?

  Binnen de doelgroep is de klinisch psycholoog / Psychotherapeut als regiebehandelaar verbonden aan onze ambulante Jeugd ggz afdeling.

  Je werkt samen in een groeiend team in ontwikkeling dat als ambitie heeft het gehele aanbod van de specialistische GGZ in de Achterhoek te gaan neerzetten.

  We gaan er van uit dat je als klinisch psycholoog / psychotherapeut hart en oog hebt voor kansen tot vernieuwing en ontwikkeling, plus de implementatie hiervan.

  Naast behandeling en evt complexe diagnostiek bied je als klinisch psycholoog werkbegeleiding en supervisie aan collega’s in opleiding.

  Verder ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe vormen van behandeling die passend zijn in de regio en ben je actief betrokken c.

  q. initieer je nieuwe beleidsontwikkelingen.

  Binnen Jeugd GGZ zal je deel uitmaken van expertgroepen waar je informatie brengt en natuurlijk ook komt halen. Ook is er veel uitwisseling met klinisch psychologen op andere locaties waardoor er altijd reflectie mogelijk is.

  Je maakt deel uit van een dynamisch, multidisciplinair en groeiend team waarmee je nauw samenwerkt.

  Ben jij onze nieuwe collega?

  Wij zoeken een enthousiast en geregistreerde Klinisch psycholoog / Psychotherapeut gericht op Kinderen en Jeugdigen. Verder :

 • Ben je als persoon ondernemend, flexibel, resultaatgericht en hecht je waarde aan het leveren van goede kwaliteit
 • Ben je een inspirerend persoon die goed kan samenwerken en open staat voor de ideeën van collega’s
 • Kun je contextueel denken en handelen
 • Ben je innovatief en heb je een verbindende wijze van communiceren
 • Houd je je vakkennis op peil en volgt de ontwikkelingen in het vakgebied
 • Kun je vakinhoudelijke ontwikkelingen vertalen naar de beroepspraktijk
 • Word je enthousiast van het opbouwen van een klein team naar een mooi, stevig team dat het merendeel van de problematiek in de Achterhoek kan bedienen.
 • Wie zijn wij?

  Jeugd GGZ helpt kinderen, jongeren en hun ouders gebruik te maken van hun eigen kracht en de kracht van hun omgeving. Hierdoor bieden wij hulp die niet langer duurt dan nodig is.

  Wij werken volgens de laatste professionele standaarden en zijn daar trots op. Om onze innovatiekracht te vergroten en om nog beter doelgroepgericht te kunnen werken, zijn we voortdurend in ontwikkeling.

  Wij hebben veel te bieden!

  Wij bieden je een uitdagende en een fijne werkplek voor bij voorkeur 24-32 uur in de Achterhoek. Hoofdlocatie Doetinchem.

  Wil je andere uren werken, dan gaan wij hierover graag met jou in gesprek.

  Het betreft een vast dienstverband. Daarnaast een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO-GGZ en eigen aanvullende regelingen.

  De functie van KP is ingedeeld in FWG 70 en de Psychotherapeut in FWG 65. Uiteraard wordt de mogelijkheid voor super-en intervisie geboden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier