Bouwkundig projectleider
Yacht Nederland BV
Assen, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Werken via Yacht betekent maatwerk. Aan de hand vanjouw wensen kunnen we je helpen aan een vaste baan,interim-carrière of opdrachten als ZZP’er.

Wij geloven insamenwerking, netwerk en persoonlijke ontwikkeling. Zo leiden dejuiste gesprekken naar de beste plekken. Waar je als professionalhet verschil kunt maken.

Voor jou, de opdrachtgever én Yacht. Heb je interesse in deze functie of in het werken via Yacht?Neem dan gerust contact met mij op.

Ben jij een ervarenProjectleider Civiele Techniek en wil je aan de slag alsInterim-Professional of Zzp’er bij een gemeente, provincie ofandere overheidsinstantie?

Dan kom ik graag met jou in contact overde mogelijkheden! Als Projectleider Civiele Techniek geef jeleiding aan verschillende projecten bij verschillende klanten vanYacht.

Bijvoorbeeld in het kader van het beheer en onderhoud van destad, maar ook rondom gebiedsontwikkeling en stedelijke vernieuwingzet jij projecten op waar jij verantwoordelijk voor bent.

Projectenwaarin je samen met je projectteam o.a. gebieden bouw- en woonrijpmaakt, groenvoorzieningen aanlegt, rioleringen vernieuwt, wegenaanlegt of vernieuwt of groot onderhoud pleegt.

Een veelomvattendpalet aan civieltechnische projecten waarin jij het voor het zeggenhebt. Met jouw inzicht en beslissingsbevoegdheid : Stuur jemultidisciplinaire projectteams aan die verantwoordelijk zijn voorde voorbereiding en uitvoering van de projecten.

Bewaak jij definanciële voortgang, dus lukt het je om projecten binnen hetbudget af te sluiten. Borg je kwaliteit door hier doelgericht opaan te sturen.

Neem jij de verantwoordelijkheid voor hetverstrekken van informatie naar opdrachtgevers en omwonenden. Zoworden alle betrokken partijen tijdig en juist ingelicht.

Regel jedoor uitmuntende projectcoördinatie dat de omgeving zo min mogelijkhinder ondervindt van werkzaamheden. Ben je deeindverantwoordelijke en het aanspreekpunt van het project.

Ik komgraag met je in contact als je beschikt over de volgendeachtergrond : Je hebt een afgerond Hbo-diploma Civiele Techniek (ofvergelijkbaar).

Als ervaren Projectleider heb je kennis enervaring van RAW-systematiek en UAV-GC. Je bent in staat omprojectmatig en procesmatig te werken en analytisch te denken.

Ervaring met een of meerdere IPM rollen is een pré. Omdat wijwerken voor veel verschillende overheden is kennis van en ervaringin een bestuurlijk-ambtelijke organisatie ook belangrijk.

Uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties, een grootnetwerk en volop ontwikkelingsmogelijkheden : dat zijn de voordelenvan werken bij Yacht.

Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien.We zoeken samen naar opdrachten die bij je passen en helpen je omje ambities waar te maken.

Via opleidingen en coachingbijvoorbeeld, maar ook door je uit te nodigen voor interessantebijeenkomsten, kennissessies en inspirerende uitjes.

Via ons heb jetoegang tot een netwerk van duizenden pro... Originele vacature iste vinden op StepStone.nl Maak nu een Jobagent aan op StepStoneen vind je droombaan! https : / / bit.

ly / 2KRdz1g Vind gelijkaardigejobs, informatie over werkgevers en carrièretips opStepStone.nl!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier