Training tot assistent - leerkracht - DIT IS WIJS
Nederland Onderwijs Vacature
Capelle aan den IJssel, NL
2 dagen geleden
source : Nederland Vacature

Taken en verantwoordelijkheden

Bedrijfsprofiel

Bij DIT IS WIJS geloven we in de kracht van goed onderwijs. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst.

Dat doen we met aandacht voor elkaar en voor onze leerlingen. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden en hebben we de afgelopen jaren een solide reputatie opgebouwd.

We werken aan onze eigen groei, die van de kinderen voor wie we het doen én aan de ontwikkeling van het onderwijs in Nederland.

Dit doen wij in 3 divisies :

 • DIT IS WIJS Onderwijskrachten, voorheen personeelsdiensten. Hieronder vallen vacatures in het PO, VO en het MBO en Managementfuncties.
 • DIT IS WIJS Leerlijnen is de nieuwe naam voor Brede School. De inhoud blijft hetzelfde : we bieden meer dan 150 leerlijnen aan die bijdragen aan de talentontwikkeling van de leerlingen!
 • Het coachingsteam, DIT IS WIJS Academie en Talents Traject voor het opleiden van nieuwe docenten vallen nu onder de DIT IS WIJS Talenten. Wel zo makkelijk!
 • We bundelen onze krachten en samen zorgen we ervoor dat er in de toekomst geen klas meer naar huis gestuurd wordt. Wij zijn DIT IS WIJS.

  Samen bouwen we aan een wijze toekomst.

  Tijd voor iets nieuws? Zin in iets anders? Altijd affiniteit gehad met het onderwijs en talentontwikkeling, maar helaas niet de juiste diploma’s om in het basisonderwijs voor de klas te staan?

  Via DIT IS WIJS kun je als Talentvolle Kracht helpen scholen te ontzorgen door in te vallen wanneer een juf of meester ziek is en er geen andere oplossing mogelijk is, zo draag jij bij aan het verminderen van het lerarentekort! Door jouw aanwezigheid kunnen de leerkrachten van de parallelgroep de instructies geven en kun jij de leerlingen begeleiden bij het maken van hun opdrachten en ondersteun je de leerkracht bij administratieve werkzaamheden.

  Jouw enthousiasme, proactieve houding en leergierigheid zorgen voor een goede, toegankelijke en professionele sfeer in de klas; zo maak jij het verschil!

  Uiteraard sta je niet zomaar voor de klas. Om je goed voor te bereiden volg je bij DIT IS WIJS een E-learning. Je leert hoe je technisch lezen, spellingonderwijs, begrijpend lezen en rekenproblemen aan kunt pakken.

  Daarnaast leer je hoe je met groepsprocessen om kunt gaan en hoe je een positief klimaat creëert in de klas. Ook omgaan met emotie en agressie komen aan bod.

  Je behaalt zes trainingen en krijgt na afloop van de cursus een certificaat. Ook krijg je gedurende het eerste jaar na het afronden van je cursus kosteloos toegang tot de digitale leeromgeving,

  Naast de E-learning volg je een tweedaagse training in de Academy van DIT IS WIJS. De training wordt verzorgd door onze onderwijscoaches die ervoor zorgen dat je klaargestoomd wordt om een groepsleerkracht te ondersteunen of tijdelijk over kunt nemen.

  In de training leer je over pedagogisch klimaat, didactiek, overzicht en overwicht, effectief instructie geven, ad hoc invallen en hoe om te gaan met het digibord.

 • Wij verzorgen een gezellige lunch op beide trainingsdagen. Ook op het moment dat je op een school wordt ingezet, staan onze onderwijscoaches en collega’s in het werkveld dagelijks voor je klaar;
 • samen werken we aan een wijze toekomst!

  Profiel kandidaat

  Je bent afgestudeerd in de volgende stromingen op MBO niveau 3 / 4 of in opleiding bij HBO of WO opleidingen waarbij de mens centraal staat, zoals Psychologie, Social Studies, Communicatie, Child studies of Pedagogiek.

  Je geeft les of hebt les gegeven in het Voortgezet Onderwijs (1e of 2e graads).

  Je bent een vakdocent (creatieve en / of sportieve richting).

  Je hebt affiniteit met het onderwijs en een passie voor talentontwikkeling.

  Je bent flexibel en houdt van afwisseling; geen werkdag is voor jou hetzelfde.

  Geboden wordt

 • Training vooraf d.m.v.een E-learning.
 • Interne training bij DIT IS WIJS in de Academie inclusief lunch.

  Een certificaat van deelname en afronding van de E-learning en Inhouse training bij DIT IS WIJS.

  Kom de training bij DIT IS WIJS volgen en sta net als onze 1100 professionals voor de klas! Je kunt je tot uiterlijk 28 februari 2020 inschrijven voor de E-learning.

  De tweedaagse cursus vindt plaats op 3 en 4 maart 2020.

  Help ons het onderwijs te ontzorgen. Geef de leerlingen een waardevolle wijze dag. Wacht niet langer en wordt één van onze Talentvolle krachten in het basisonderwijs, zodat we geen klas meer naar huis moeten sturen!

  more information

  Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

  Solliciteren?

  Solliciteer direct via onderstaande button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier