BIM Werkvoorbereider
Kracht Recruitment
Amersfoort, NL
2 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Als Bouwkundig werkvoorbereider BIM bereidt je het project technisch en planmatig voor, controleer je tekeningen en zorg je tijdens de uitvoering tijdig voor de juiste materialen op de juiste plek.

Je bent verantwoordelijk voor alle communicatie rondom een project en signaleert afwijkingen in kosten en planning. Jouw motivatie zoek je in mooie uitdagende projecten waarin de klant centraal staat.

Daarnaast ben je in de functie van BIM Engineer verantwoordelijk voor het modelleren van bouwtechnische 3D tekeningen en behoor je te adviseren omtrent clashes tussen verschillende technische disciplines.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van de bouwconstructies en de installaties.

Functieeisen

 • Afgeronde HBO / WO opleiding Bouwkunde
 • Stressbestendig en flexibel
 • Ervaring met utilitaire projecten en woningbouw
 • Ervaring met BIM gerelateerde werkzaamheden
 • Ruime ervaring als werkvoorbereider en enige ervaring als 3D modelleur
 • Aantoonbaar ruimtelijk en bouwkundig inzicht
 • Vakinhoudelijk communicatief sterk
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze klantrelatie staat bekent als een vooruitstrevende en toonaangevende aannemer die zich bezighoud met spraakmakende projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw.

  Het bedrijf houdt zich kortom bezig met de meest interessante, vernieuwende bouwprojecten in Nederland. Het is een financieel gezonde en solide organisatie die het afgelopen jaar een lichte groei heeft doorgemaakt die mede het gevolg zijn van de merkbare aantrekkende economie en de hechte klantrelaties van de aannemer.

  Naast het belang van innovatie in het werk dat het bedrijf levert, staat ook de ontwikkeling van de mens centraal. Het bedrijf biedt langdurige arbeidsrelaties waarin het werknemers stimuleert om zich te blijven ontwikkelen, de organisatie ontwikkeld zich in die slip stream mee.

  Mede hierdoor ontstaat de vraag van de functie van Bouwkundig werkvoorbereider BIM engineer.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een full time dienstverband, een leuke vacature Bouwkundig werkvoorbereider BIM engineer en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden binnen een innoverende organisatie.

  Uitstekende primaire en vooral secundaire arbeidsvoorwaarden zijn evident. Echter, voor de keuze van deze functie speelt dat voor jou een minder grote rol.

  Want jij werkt vanuit jouw Kracht en persoonlijke ontwikkeling is minstens net zo belangrijk!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier