Senior Woonbegeleider
Maandag® Zwolle
Zwolle, NL
1 dag geleden

Voor een opdrachtgever in de gemeente Gelderland zijn wij op zoek naar een woonbegeleider met leidinggevende capaciteiten die het als een uitdaging ziet om mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende problematiek (autisme, hechtingsproblemen en schizofrenie) te begeleiden.

Ben jij optimistisch, daadkrachtig, ga jij problemen niet uit de weg zoals bewoners die zich verbaal niet goed kunnen uiten? Dan zoeken wij jou!

Jij komt te werken in een bosrijke omgeving waar iedere bewoner een eigen appartement heeft en vanuit zijn of haar mogelijkheden deelneemt aan het sociale leven.

Er wordt gewerkt vanuit een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie (ASBM) waarbij de aandacht ligt op het begeleiden van de bewoners en in mindere mate op verzorgingszaken.

Het accent ligt op het bieden op aandacht en structuur in de woonomgeving en waar de bewoner centraal staat. Elke dag is er een zinvol en gevuld dagprogramma waarin jij actief deelneemt.

Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op!

Functie-eisen :

 • Jij bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar in wisselende diensten (ochtend en avond);
 • Je hebt ervaring in de VG / GGZ sector;
 • Jij kunt leiding geven en bent consequent in het naleven van gemaakte afspraken;
 • Jij kunt je inleven in de bewoners en in een zorg / begeleidingsvraag;
 • Je hebt een rijbewijs;
 • Jij bent in het bezit van een HBO diploma in een relevante sector
 • Bedrijfsomschrijving :

  Bij Maandag werken professionals die hebben gekozen voor het Maandag gevoel. Kwaliteit leveren, prettige arbeidsvoorwaarden en financiële zekerheid.

  Maandag is niet alleen je werkgever maar ook je sparringpartner, ook voor jouw carrière stappen en ambities. Wij bieden een marktconform salaris.

  Reiskosten worden vergoed op basis van €0.19 netto per kilometer.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier