C chauffeur elektronica
Teamflex
Eindhoven
3 dagen geleden
source : Monsterboard

Je dag start ongeveer om uur, je levert samen met je bijrijder verschillende bestellingen af bij particuliere klanten. Dit kan gaan om een nieuwe tv, maar ook wasmachines en meubels.

Fysiek fit is dan ook erg belangrijk. Je komt bij ongeveer 14 klanten per dag over de vloer, je vind het dan ook leuk om contact met klanten te hebben.

Ook het correct verwerken van de documenten, zoals vrachtbrieven en ritlijsten behoort ook tot je taken. Je komt te werken in een jong en gezellig team, waarbij ook de mogelijkheid is om door te groeien naar CE chauffeur.

Je bent in het bezit van C rijbewijs en code 95 Omdat je soms zware apparatuur moet tillen is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie bent.

tijdige salaris betaling een aantrekkelijk contract een uitdagende en professionele werkomgeving training en scholing betrokkenheid korte lijnen afspraak is afspraak Teamflex is dé opleider en detacheerder in transport, logistiek, bouw en techniek.

Teamflex is een moderne werkgever. Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-

uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing. Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket.

Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan. Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier