Telefonische hulpverlener (facilitaire branche) (m/v)
Koers Oost
Deventer, NL
2 dagen geleden

Telefonische hulpverlener (facilitaire branche) 12-39 uur omgeving Deventer

Wil jij bekende organisaties in Nederland telefonisch ondersteunen op facilitair gebied? Heb je een prettige telefoonstem en wil je aan de slag in de omgeving van Deventer?

Wellicht hebben wij dan een passende vacature voor je!

Je komt in deze functie te werken op de afdeling Reparatie & Onderhoud. Deze afdeling verzorgt de onderhoudsprocessen en de facilitaire activiteiten bij de opdrachtgevers.

Deze opdrachtgevers zijn werkzaam in de Retail, bouwmarkten, vastgoedbeheer en warenhuizen door heel Nederland. Op het moment dat zij te maken krijgen met bijvoorbeeld een storing wordt er telefonisch of per e-

mail contact opgenomen. Jij zorgt ervoor dat de storing zo snel mogelijk wordt opgelost door een leverancier uit het netwerk in te schakelen.

Jij legt verder werkaanvragen, storingsverzoeken of incidenten vast per e-mail of telefoon en coördineert deze aanvragen.

Dit zijn vragen voornamelijk vragen over systemen en machines. De werkzaamheden zijn gericht op de facilitaire branche en het is daarom belangrijk dat je hier verstand van hebt en dat dit je interesseert.

Je zorgt dat de opdrachtgever van A tot Z geholpen wordt. Je denkt proactief mee met problemen van klanten of leveranciers.

Daarnaast voer je diverse administratieve taken uit en bewaakt deadlines en afspraken.

Dit is een functie waarbij jij het verschil kan maken. Het is van belang dat je goed luistert naar de klanten en hen adviseert en ondersteunt.

 • In deze functie moet je ad-hoc beslissingen maken en snel kunnen schakelen. Over deze capaciteiten beschik jij. Je maakt eigen keuzes, maar werkt ook nauw samen met het team van gedreven collega'
 • s. Het gaat om een functie met flexibele uren (12-39 uur) per week. Het gaat om een functie voor langere tijd.

  Wil jij het verschil maken en ben je op korte termijn beschikbaar, of per direct? Woon je daarnaast in de omgeving van Deventer?

  Solliciteer dan direct via deze pagina, of mail jouw CV naar : emma koersoostpersoneel.nl. Voor vragen kun je uiteraard ook contact opnemen.

  Vaardigheden

  Je hebt een prettige telefoonstem

  Je bent klantvriendelijk en servicegericht

  Je bent minimaal 12 uur per week beschikbaar en bij voorkeur meer. Je werkt volgens een flexibel rooster

  Je bent bekend met verschillende computersystemen

  Je beschikt over technische kennis (het is erg fijn als je ervaring hebt met hard service en facility management)

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier