Bouwkundig Engineer (Nijmegen)
Royal HaskoningDHV Zwolle
Nijmegen
5 dagen geleden

De businessline Industry& Buildings bedient een brede internationale markt. Onder andere deindustriële markt, waarin het lange termijn succes van projecten meer kans van slagenheeft met engineering die ook aandacht heeft voor maatschappelijke, economischeen milieutechnische aspecten.

Ons doel is om door middel van technischeoptimalisatie hogere productiviteit en lagere bedrijfskosten te realiseren.Samen met onze cliënten plaatsen we projecten in een breder perspectief.

Wehebben ook een duidelijke visie op de gebouwde omgeving. De impact van degebouwde omgeving gaat verder dan puur functionaliteit en raakt ook aan dekwaliteit van leven.

Recente innovaties komen het best tot hun recht in nieuwegebouwen, en de voordelen ervan zijn meetbaar. Maar hoe zit het met bestaandegebouwen?

Renovatie, herinrichting of verbouwing van bestaande panden brengtnieuwe uitdagingen met zich mee. En duurzame oplossingen vereisen slim denken.

Binnen de businessline Industry & Buildings heb je projecten in, onderandere, de volgende sectoren : consumptiegoederen, farma, gezondheidszorg,vastgoed, datacenters, transport hubs, overheid en educatie, milieu &energie en veiligheid.

Wat ga je doen?

Ben jij een betrokkenbouwkundig engineer die graag wil werken bij een bedrijf dat zich richt opinnovatie en multidisciplinaire projecten?

Zoek je een open werkomgeving waarinvolop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling?

Als ervaren bouwkundigedraag je bij aan het bouwkundig ontwerp in verschillende fasen en werk je ookzelfstandig aan (deel)projecten.

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in deindustriële sector, logistieke sector en de kantorenmarkt. Onze projecten zijnover het algemeen zeer dynamisch, wat van jou vereist dat je stevig in jouwschoenen staat.

De projecten variëren van bouwtechnische inspecties tot aan coördinatie in deuitvoeringsfasen op de bouwlocatie. Passie voor detailleren en inhoudelijkekennis van de technische fasen van een ontwerp is van groot belang.

Kennis vande Nederlandse bouwregelgeving is vanzelfsprekend. Jouw dagelijkse takenbestaan uit het coördineren en communiceren met architecten, engineers,aannemers, leveranciers en vaak ook direct met de klant.

Je bentverantwoordelijk om samen met jouw team van modelleurs alle benodigde BIMmodellen, tekeningen, rapporten en technische specificaties te produceren.

Ookhoud je daarbij de planning en het budget in de gaten. Afhankelijk van jouwervaring en capaciteiten kun je doorgroeien naar Lead Engineer.

Voor eenbouwkundige zijn er volop mogelijkheden om je creativiteit en inventiviteitbinnen ons team en onze projecten te zetten! Denk aan innovatie in de facadeengineering of duurzaamheid in bouwmaterialen.

Wat vragen wij?

Als bouwkundige heb je minimaal 5 jaar relevante werkervaring en je hebteen afgeronde opleiding architectuur of bouwtechniek (WO / HBO).

Daarnaastbeschik je over de volgende vaardigheden :

 • Uitwerken van projecten van PvE tot en met oplevering;
 • Affiniteit met utiliteits- en industriebouw;
 • In staat om te werken in multidisciplinaire ontwerpteams;
 • In staat plattegronden uit te werken met aandacht voor personen- en goederenstromen;
 • In staat om benodigde technische documenten en specificaties op te stellen;
 • Kennis en beheersing van digitale ontwerptools, waaronder Revit en BIM 360 is vereist;
 • Goede Revit skills is een pré;
 • Kennis van bouwmaterialen, bouwbesluit, bouwregelgeving en detaillering;
 • Voelt zich thuis in een internationale werkomgeving;
 • Een ondernemende, proactieve en flexibele houding;
 • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier