Integratiespecialist (IT) (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Deventer
7 uur geleden

Vacature omschrijving

Integratiespecialist (IT) Fulltime Deventer

Wil jij een essentiële bijdrage leveren bij een internationaal en snel groeiend bedrijf? Onze opdrachtgever is op zoek naar een Integratiespecialist, welke een juiste koppeling kan maken tussen IT en Business.

De opdrachtgever in Deventer heeft een softwaresysteem ontwikkeld voor de zakelijke markt. Dit systeem draait op data uit diverse ERP systemen, bedrijfssystemen en andere data bronnen.

Jouw verantwoordelijkheid is het maken van koppelingen tussen die systemen. Hiervoor ontwikkel je een strategie en bouw je voort op de huidige methode.

Je houdt toezicht op de software ontwikkelingen en integraties. Kortom; je bent de schakel tussen IT en Business in het bedrijf.

Het gaat om een fulltime dienstverband en is op basis van werving en selectie. Dit betekent dat je direct op contract gaat bij de opdrachtgever.

Je werkt in de functie van maandag tot en met vrijdag. In de klantenportefeuille zitten zowel Nationale als Internationale klanten dus het is belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

Het team kenmerkt zich als ambitieus en er worden voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf geboden. Kortom; er wordt hard gewerkt in de organisatie en dit wordt geregeld beloond met een uitje of borrel.

Heb jij interesse in deze functie? Bel direct - of mail jouw CV naar : axel koersoostpersoneel.nl. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Functie-eisen

 • Afgeronde HBO (IT / Economisch gerelateerd)
 • Goede beheersing in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Kennis van Microsoft SQL
 • Ervaring met REST, SOAP, JSON en XML
 • Ervaring met data warehouses
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier