Projectmanager
Alliander
Amsterdam
2 dagen geleden

Jouw Energie

Als Projectmanager is jouw hoofdverantwoordelijkheid om op een maatschappelijk verantwoorde manier ervoor te zorgen dat de projecten worden uitgevoerd binnen tijd, geld en scope.

Die verantwoording voor het tot stand komen van de realisatie van infrastructurele projecten zie jij als een mooie uitdaging.

Voorbeelden van projecten zijn o.a. een klantaansluiting realiseren waarbij eerst een nieuw voedingsstation gesticht moet worden maar ook het verzwaren van het huidige middenspanningsnet om er voor te zorgen dat we niet alleen onze huidige klanten kunnen helpen, maar in de toekomst ook nieuwe klanten kunnen aansluiten.

Je hebt dus verschillende stakeholders, bijvoorbeeld klanten zijn voor zakelijke aansluitingen, maar ook gemeenten of een interne opdrachtgever.

En minstens zo goed contact heb je met de aannemers met wie wij samenwerken in de regio. Jij coördineert en stuurt verschillende projecten tegelijkertijd en haalt daar je energie uit.

Zo werk jij aan de energie van vandaag én morgen :

 • Sturen op veiligheid, kwaliteit, kosten en planning;
 • Onderhouden van contacten met interne ketenpartners en externe partijen, zoals collega’s bij Assetmanagement, bedrijven, gemeenten en aannemers;
 • Functionele aansturing van het projectteam en samenwerking met Engineers, Uitvoerders en de Projectcoördinator die de technische en inhoudelijke voorbereiding van projecten realiseren en zorgen voor de juiste uitvoering.
 • Bij afronding van het project de kosten, maar ook de werkwijze en loop van het project evalueren.
 • Het leukst aan mijn werk als Projectmanager vind ik om het vraagstuk op te lossen en een middenweg zoeken tussen wens en werkelijkheid Mohamed, Projectmanager bij Liander

  Jouw werkgever

  Binnen deze functie versterk jij de 3.000 collega’s bij netbeheerder Liander. Met elkaar leiden zij de dagelijkse distributie van gas en elektra over onze netten in goede banen.

  Je komt in één van de zes teams die er zijn voor de projecten in Amsterdam. De teams bestaan uit Engineers, Uitvoerders, Projectcoördinatoren en collega Projectmanagers en werken nu vanuit huis maar anders vanaf de standplaats Amsterdam.

  In deze functie stuur je een aantal collega’s aan en rapporteer je aan de teamleider.

  Wij geloven in een inclusieve en diverse organisatie waarin iedereen vanuit zijn eigen kracht en talent een kans krijgt. Dus wat je verhaal ook is, je bent van harte welkom.

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Jij hebt de energie, wij bieden je de ruimte. Ruimte om het beste uit jezelf te halen, daar worden we immers allemaal beter van.

  Jij, Alliander en vooral onze klanten. En er is meer. Voor deze vacature kan je rekenen op (o.b.v. een 38-urige werkweek) :

 • Tot wel € 5.127,- (schaal 9) bruto per maand;
 • Een keuzebudget (IKB) wat je kan laten uitbetalen of extra verlofdagen of ouderschapsverlof van kan kopen;
 • Een ABP-pensioen waarvan Alliander 70% betaalt;
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 5,94%.
 • Verder ontvang je een set aan secundaire voorwaarden die je zelf kunt samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanschaffen van extra vrije dagen of mogelijkheden voor ouderschapsverlof.

  Ook zijn er ruime vergoedingen voor opleidingen & trainingen. We hebben alle mogelijkheden op een rij gezet op www.werkenbijalliander.

  com / jouw-arbeidsvoorwaarden.

  Wat heb je hier voor nodig?

  Jij weet projecten succesvol af te ronden en kan dit aantonen met jouw ervaring. Je bent niet alleen resultaatgericht maar bovenal klantgericht en kunt goed improviseren.

  Je kent de details, en bent ook in staat om het overzicht te houden over een groot aantal projecten. Daarom ben je voor je Teamleider een gelijkwaardig sparringpartner.

  Verder ben je analytisch, kun je goed plannen en organiseren en heb je de beschikking over de sociale vaardigheden die nodig zijn om jouw team verder te brengen.

  Voor deze functie vragen we :

 • Een afgeronde HBO technische opleiding, bij voorkeur richting elektrotechniek;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Kennis van operationeel management (prestatiemanagement, capaciteitsmanagement en verbetermanagement).
 • Jouw actie

  We hebben ruimte voor jouw energie! Solliciteer dus op deze vacature!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier