Accountmanager VodafoneZiggo Utrecht
Manpower
Utrecht, Utrecht, NL
4 dagen geleden

Over de functie

Heb jij altijd al als accountmanager of commercieel medewerker willen werken, maar heb jij nog geen werkervaring in een dergelijke functie?

Bij VodafoneZiggo krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen tot accountmanager. Wil jij fulltime aan de slag en vind jij het interessant om ondernemers te informeren over de producten en diensten en ze vervolgens over de streep te trekken en klant te maken? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere accountmanagers voor VodafoneZiggo in Utrecht.

Werkzaamheden

Als vertegenwoordiger ga jij op pad om ondernemers te informeren over de mogelijkheden die VodafoneZiggo ze kan bieden. Hierbij is het belangrijk dat jij commerciële kansen ziet en hier proactief naar handelt, maar ook dat jij op een klantgerichte manier duurzame klantrelaties kan uitbouwen en behouden.

Jij gaat verder de volgende werkzaamheden uitvoeren :

 • Adviseren van ondernemers
 • Verkopen van zakelijke producten
 • Opstellen van analyses
 • In kaart brengen van de klantbehoeften
 • Beheren van klantrelaties
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier