Software Engineer (Developer)
Van Genderen Advies & Management
Emmeloord, Nederland
6 dagen geleden

Software Engineer : wat houdt die functie bij Avit in?

De afdeling Services verzorgt implementaties van state-of-the-art oplossingen bij haar klanten en borgt de specialistische kennis binnen het eigen productportfolio dat er op is gericht de klanten maximaal te ontzorgen.

Vanwege de groeiende vraag naar de reeds beschikbare diensten en naar nieuwe functionaliteiten en oplossingen is uitbreiding en verdere ontwikkeling van de software-

afdeling noodzakelijk. Daarin wordt een gezonde mix nagestreeft van senior / medior / junior developers : vooralsnog is er voor alle ervaringslevels plaats!

Wat houdt de functie in?

Je gaat werken in een enthousiast team van Developers en valt onder de eindverantwoordelijkheid van de Director Services.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebruikersapplicaties op basis van gebruikersspecificaties en zorg je voor de oplevering van de beoogde functionaliteit.

Ook het documenteren van de ontwikkelde software en het schrijven van handleidingen behoort tot jouw taken. Tevens ben je in staat om applicaties op maat te ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent een enthousiaste teamplayer, die in staat is om een klantspecifieke opdracht te definiëren en deze te toetsen op haalbaarheid.

Daarnaast zorg je voor een functioneel / technisch ontwerp en ben je verantwoordelijk voor afstemming met de klant om de opdracht tot een goed resultaat te brengen.

Van jou wordt verwacht dat je in het werkaanbod de ruimte benut om nieuwe kennis op te doen en je vaardigheden verder te ontplooien.

Verder beschik je over :

 • Technische kennis op minimaal MBO / HBO-niveau
 • HBO / WO denk- en werkhouding
 • Kennis van C#, Asp.NET, MVC, HTML, Javascript, JQuery en SQL Server
 • Kennis van de Agile ontwikkel methodiek (SCRUM)
 • Analytisch en probleemoplossend vermogen
 • Doelmatigheid
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Ken je Avit al?

  Avit : vooroplopen in de digitale transformatie.

  De digitalisering van onze samenleving is onontkoombaar. Wie zijn ogen ervoor sluit en niet mee-ontwikkelt, blijft met lege handen achter.

  Zo zien ze het bij Avit, en als innovatieve netwerkintegrator gaan ze zonder terughoudendheid mee in deze transformatie.

  Ze maken er deel van uit, staan er middenin, sterker nog : lopen regelmatig voorop. Overtuigd van de kansen die een digital business’ en een digitale samenleving bieden.

  En omdat ze vinden dat je zulke kansen ook met twee handen aan moet grijpen.

  En wat kun jij verwachten?

  Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven, ontplooiing en opleidingsmogelijkheden. En natuurlijk interessante projecten en klantomgevingen om je opdrachten uit te voeren.

  Bovendien heeft onze opdrachtgever goede sfeer en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Regelmatig worden informele activiteiten georganiseerd om collega’s ook buiten het werken te leren kennen.

  Uiteraard is er een gezond pakket aan arbeidsvoorwaarden om deze functie goed te kunnen invullen!

  Meer weten : bel of mail Ad Bouwman, 0614872585 of ad vangenderenconsultancy.nl.

  Emmeloord

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier