Allround Tandartsassistent - Amsterdam Zuidoost
DentalMatch
Zuidoost, NL
19 uur geleden

Functieprofiel :

Voor deze Tandartspraktijk waar alle soorten van Tandheelkunde wordt aangeboden. Zijn we op zoek naar een Tandartsassistent die trots is op het vak.

Je weet goed te schakelen, tussen de behandelingen door en kan het overzicht houden. Je vindt het leuk om kleine handelingen zelfstandig uit te voeren en je weet goed hoe het bezoek van de patiënt wordt gedocumenteerd.

Verder ben je op de hoogte van de geldende wet en regelgeving in de Tandartspraktijk en vind je het belangrijk om te blijven leren.

Functie-eisen :

Gediplomeerd tandartsassistent, met minimaal 1 jaar ervaring

Goed georganiseerd

Goede sociale en communicatieve vaardighede

Goede beheersing van de Nederlandse taal, in spraak en schrift

Woonachtig in de omgeving van Amsterdam

Aanbod :

Je komt te werken in een team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie / tandartsassistenten en management, die de kernwaarden van de praktijk hoog in het vaandel houdt.

 • De sfeer is te omschrijven als open, transparant, professioneel en gemoedelijk. Daarbij werken wij met zoveel mogelijk korte lijnen;
 • zo houden ze de samenwerking gezond. Gelijkwaardigheid en collegialiteit zijn voor hen erg belangrijk. Het is een dynamisch team met verschillende leeftijden, waar iedereen zich kan vinden in de mooie visie van de praktijk.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier