Senior werkvoorbereider
Waternet
Amsterdam
4 uur geleden

Wat ga je doen en waar draag je aan bij?

De werkvoorbereider is belast met de voorbereiding van (complexe) projectmatige leidingwerken en het ontwikkelen van plannen inzake onderhoud, vervanging en uitbreiding van het waterleidingnet en rioolstelsel.

Zo nodig houd je toezicht tijdens de uitvoering van werkzaamheden aan bestaande en nieuw aan te leggen transport-, hoofd-, distributie- en aansluitleidingen (afval- en drinkwater).

Naast je werkzaamheden wordt er ook aan je gevraagd om naaste (nieuwe) medewerkers in te werken. De afdeling heeft drie teams voorbereiding projectmatige werkzaamheden.

Twee teams renovatieprojecten en één team nieuwbouw waar ook de voorbereiding van transportleidingen drinkwater plaats vindt.

Uitwisseling tussen deze drie teams bestaat tot de mogelijkheid.

Neem een kijkje in onze keuken :

Welkom in het team

De teams Voorbereiding zijn drie teams van de afdeling Leidingwerken. De teams zijn een mix van 20 collega’s : jong en oud, met verschillende achtergronden en afkomstig uit de wereld van riool en drinkwater.

We werken hard, maar met veel plezier, vrolijkheid en gezelligheid, en soms ook een beetje luidruchtig. Het is een hecht team dat voor elkaar staat.

We helpen nieuwe collega’s graag met wegwijs worden in onze systemen en procedures. Je wordt niet direct in het diepe gegooid, maar gekoppeld aan een ervaren collega.

Bij afwezigheid, bijvoorbeeld met vakantie, wordt werk collegiaal overgenomen. Het werk is verdeeld in een drietal windrichtingen, maar er vindt regelmatig collegiale ondersteuning plaats over de teams heen.

Veel collega’s nemen deel aan werkgroepen om onze professionaliteit en efficiency te verbeteren. Samen hebben we meer dan 850 projecten onderhanden.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding in de richting Civiele Techniek, Bouwkunde of Werktuigbouw
 • Kennis en ervaring t.a.v. Autocad is een eis
 • Je hebt kennis van RAW en UAV bestekken
 • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring met rioleringsprojecten en / of drinkwaterprojecten, bij voorkeur in Amsterdam
 • Een afgeronde basisopleiding drinkwaterdistributie of een afgeronde opleiding rioleringstechniek
 • Je hebt een mensgerichte en resultaatgerichte stijl van adviseren. Je kunt je inleven in situaties en bent goed in het overbrengen naar anderen van wat je wilt.

  Dit maakt dat je in staat bent om collega’s te helpen binnen de afdeling Leidingwerken. Dit met als doel de zelfstandigheid en inhoudelijke kennis te vergroten.

  Je bent in staat je doelen te halen door gebruik te maken van je kwaliteiten en talenten. Je bent in staat vakinhoudelijke kennis over te dragen.

  Dit krijg je ervoor terug

  Als je bij Waternet werkt, heb je uitstekende arbeidsvoorwaarden :

 • Max € 4.176,- (schaal 9) per maand voor 36 uur per week
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid op een vast contract
 • Maar liefst 21% van jouw maandsalaris ontvang je extra. Uit te betalen in extra vrije dagen, een opleiding of salaris
 • Een ruim opleidingsbudget van € 6.000,- voor jou persoonlijk
 • Reiskostenvergoeding of een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per thuiswerkdag
 • Een vergoeding van maximaal € 850,- om je thuiswerkplek in te richten
 • Je werkt thuis of op kantoor, afhankelijk van je werkzaamheden
 • Een pensioenfonds via het ABP
 • Werken bij Waternet

  Bij Waternet werk je met een uniek product : water. Samen met zo’n 2000 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten.

  Waternet werkt met de nieuwste technieken en is bijna 100% klimaatneutraal. Bij ons werken echte vakmensen : van dijkinspecteur tot dataspecialist en van techneut tot teamleider.

  Al deze betrokken medewerkers maken Waternet samen tot een werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden.

  Je vindt dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Waternet Academie.

  Wij vragen onze nieuwe medewerkers om een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier