Junior Software Developer
Korndewal
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een uitdagende functie als Junior Software Developer waar jij jezelf verder gaat ontwikkelen binnen de Microsoft stack?

Jouw kennis van C# vergroten terwijl je samen met twee ervaren collega’s werkt aan Cloud Native Applicaties voor intern gebruik?

Wij zijn per direct op zoek naar een Junior Software Developer in Rotterdam.

Als Software Developer ben je samen met twee andere collega’s verantwoordelijk voor het ontwikkelen van vele intern gebruikte applicaties.

Je ontwikkelt applicaties die jouw directe collega’s ondersteunen in de dagelijkse bedrijfsvoering waarbij er veel ruimte wordt geboden om te innoveren en nieuwe technieken toe te passen.

Via Azure DevOps worden changes geëvalueerd en met verschillende pipelines deployed. Integraties met Azure Cloud AD, Rest Api connecties naar onder andere Dynamics CRM, SharePoint Online, Exact en Company Info.

De applicaties die je ontwikkelt variëren van WPF (Windows Presenation Framework) applicaties tot Office Add-ins

Als Software Developer beschik je bij voorkeur over enige ontwikkelervaring in C# waarbij je jouw opleiding bijna of recent hebt afgerond.

Je bent op zoek naar een interne functie waar je werkt aan eigen producten voor intern gebruik en daarbij de ruimte krijgt om nieuwe technieken en tools toe te passen in jouw oplossingen.

Wij zoeken

Een recent of bijna afgestudeerde Software Developer die zich verder wil ontwikkelen binnen de Microsoft Stack (C# .NET).

Je beschikt bij voorkeur of een relevante vooropleiding op hbo- of wo- niveau en bent tenminste 4 dagen per week beschikbaar.

Je beschikt over probleemoplossend vermogen en bent vernieuwend in jouw ideeën. Je ontwikkelt het liefst applicaties voor intern gebruik waarbij rechtstreeks feedback vanuit jouw directe collega’s ontvangt om de software te verbeteren en / of innoveren.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende, vaste baan waarin jij jezelf volledig kan focussen op het (door)ontwikkelen van intern gebruikte applicaties.

Je maakt onderdeel uit van een dynamisch Midden- en Kleinbedrijf met 35 vaste collega’s die als onderdeel van een overkoepelende organisatie beschikt over Enterprise budget.

 • Functie voor 32 tot 40 uur per week die evt. ook de combineren is met een duale opleiding of afstudeeropdracht;
 • Aanvangssalaris tussen de €2500 - €3250,- bruto per maand afhankelijk van het aantal uren en relevante kennis en ervaring;
 • Veel ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling binnen een team wat momenteel uit drie jonge IT collega’s bestaat;
 • Gemeenschappelijke lunch en vanwege het sociale en ondernemende karakter van de organisaties worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd;
 • Een goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een bedrijfsafhankelijke bonus ter grootte van één maandsalaris.
 • Onze klant

  De organisatie waarvoor wij een Junior Software Developer werven is gevestigd in o.a. het Centrum van Rotterdam. Met 35 hoogopgeleide professionals, werkzaam in de financiële sector maken ze onderdeel uit van een overkoepelende organisatie.

  Op IT-gebied wil de organisatie graag voorop lopen en maken ze momenteel o.a. gebruik van Azure Cloud AD, Intune, Windows AutoPilot, Dynamics CRM, PowerBI, SharePoint Online, Microsoft Flow, Azure Functions, Logic Apps, Microsft 365 en inhouse ontwikkelde applicaties.

  Voor de aankomend Software Developer is het de uitdaging om nieuwe applicaties te ontwikkelen en functionaliteit toe te voegen aan bestaande oplossingen.

  Het creëren van meerwaarde voor de gebruikers dankzij toepassing van nieuwe technologie binnen de Microsoft stack.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier