Technisch contract beheerder Fire, Safety & Security, Amsterdam
TRACTEBEL ENGIE
Amsterdam, North Holland, Netherlands
6 dagen geleden

Ga jij er medeverantwoordelijk voor zijn dat de installaties van de ABN AMRO doen waarvoor ze bedoeld zijn zodat er iedere dag weer optimaal gepresteerd kan worden?

FUNCTIEOMSCHRIJVING ABN AMRO, één van de grootste banken van Nederland, heeft door Nederland, maar zeker in West-Nederland een grote hoeveelheid aan kantoorgebouwen.

Iedere dag moet hier weer gepresteerd worden en dit kan alleen wanneer je werkt in een kantoor dat goed onderhouden is en waar de installaties doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Vanuit ENGIE ben jij als Technical Manager verantwoordelijk om alles bij onze klant op het gebied van Fire Safety & Security (FSS) in goede banen te leiden.

Wat deze functie bijzonder maakt is dat jij werkzaam bent voor ENGIE, maar werkt uit naam van ABN AMRO. En dus denk jij onafhankelijk van ENGIE, en voor de bank.

WAT ZIJN JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN? Het is jouw verantwoordelijkheid dat de installaties doen waarvoor ze bedoeld zijn en dit ook de komende jaren blijven doen.

Hiervoor stel je onderhoudsplannen op, zorg je dat de installaties voldoen aan de vereiste wet & regelgeving en onderhouden worden, en draag je zorg dat de installaties tijdig vernieuwd worden.

In deze hoedanigheid ben je ook verantwoordelijk voor de coördinatie van diverse projecten van start tot einde. Hierbij bewaak jij de kwaliteit en handhaaf je de procedures en veiligheid.

Wanneer er veranderingen op het gebied van FSS worden doorgevoerd bij ABN AMRO ben jij verantwoordelijk voor deze changeprocedure.

Hierin beoordeel jij de risico’s en ben jij verantwoordelijk voor alle aanvragen die hieruit voortkomen.Je krijgt in dit proces naast de klanten te maken met diverse stakeholders, zoals adviseurs, opzichters, directievoerders, keurende instanties etc.

Buiten deze stakeholders heb je ook te maken met de wettelijke kaders en de kaders van ENGIE.All-in all, is het een uitdaging met diverse technische en coördinerende aspecten waarbij je ook nog eens alle stakeholders met de neus dezelfde kant op moet laten kijken.

WAT HEB JE OVER TWEE JAAR BEREIKT? We streven ernaar om over twee jaar de werkmethoden en installaties naar een hoger niveau te tillen.

De installaties zijn gemoderniseerd en de werkmethoden verder geprofessionaliseerd, waardoor iedereen weet hoe er gewerkt wordt.

Dit voorkomt misverstanden en vergroot de efficientie. Uiteraard hebben alle installaties de benodigde certificaten. De meerjaren-onderhoudsplannen zijn verder geoptimaliseerd, waardoor onverwachte uitval geminimaliseerd is en preventief onderhoud tijdig plaats vindt.

WAT NEEM JE MEE? Je hebt ervaring als technisch manager en bent vaardig in meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht te houden.

Je bent onpartijdig en weegt je beslissingen goed af voordat je ze neemt. Daarnaast ben jij behendig om de juiste koers te varen en weet jouw stakeholders hier ook in mee te krijgen.

Dit doe je door op een goede en transparante manier te communiceren. Daarnaast heb jij :

 • Een afgeronde HBO-opleiding in de techniek en / of (technische) bedrijfskunde
 • Ervaring op het gebied van technisch beheer
 • Kennis van proces service, beheer & onderhoud en onderhoudsconcepten
 • Kennis van wet & regelgevingen omtrent Fire, Safety & Security
 • Ervaring met projectbegeleiding
 • Je hebt ervaring met contractanalyses, je herkent de risico’s en vertaalt deze naar beheersmaatregelen
 • Rijbewijs B
 • WAT BIEDEN WIJ JE Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.

  Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop en telefoon bij.

  Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

  En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

  BEDRIJFSINFORMATIE ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.

  000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

  Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

  Bij ENGIE Services West werken we met een team specialisten aan ontwerp, realisatie, onderhoud & beheer en exploitatie van technische installaties.

  We richten ons op complexe (nieuwbouw)projecten, klantspecifieke opdrachten, services & onderhoud en kennisontwikkeling.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons inleven in hun behoeften voor we een oplossing op maat aanbieden.

  CONTACTINFORMATIE Pak jij de verantwoordelijkheid om de afdeling project engineering naar het volgende niveau te brengen, reageer dan direct via de button solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

  Wil je een keer sparren met je nieuwe manager Richard Cocheret, dan breng ik je graag met hem in contact. Graag ontvangen we ook je sollicitatiebrief bij je aanmelding.

  Voor vragen kun je contact opnemen met Derya Kaman via of telefonisch op 06 82 53 80 50. Projectleiders

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier