Traineeship Finance & Control
Quoratio Groep
Hilversum, Nederland
5 dagen geleden

Wat ga je doen tijdens het Traineeship Finance & Control?

Wij geloven dat je alleen impact kunt maken als je ook echt verstand hebt van de inhoud. Tijdens ons traineeship bouw je aan die stevige basis van kennis en ervaring binnen Finance & Control.

Jij leert de taal van de afdeling te spreken, zo ben je in staat om onze opdrachtgevers echt verder te helpen met praktische adviezen.

Je begint jouw route op de finance & control afdeling en biedt ondersteuning bij het beheren van debiteuren, crediteuren en grootboek.

Of bij het voorbereiden van cijfers voor financiële rapportages, het ondersteunen bij de voorbereiding van de jaarrekening en het opstellen van balansspecificaties.

Je hebt te maken met verschillende culturen, processen, werksituaties, werkplekken en collega’s. Allemaal in jouw regio.

Maar werken op projecten is niet het enige wat je gaat doen. Wij vinden het net als jij belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt tot Finance Consultant die de finesses van het vakgebied finance & control uiteindelijk volledig beheerst.

We stomen jou klaar voor de toekomst door je kennis op te frissen in Excel maar ook door jou mee te nemen in de wereld van Lean Six Sigma, zo kom jij beslagen ten ijs bij onze opdrachtgevers.

 • Naast inhoudelijke trainingen gaan we aan de slag met het ontwikkelen van jouw soft skills. Denk hierbij aan de ontwikkeling van jouw consultancy vaardigheden;
 • hoe positioneer jij je richting de opdrachtgever. Hoe kan jij jouw probleem oplossend vermogen het beste in zetten. En hoe creëer jij je eigen kansen bij de opdrachtgever en binnen de Quoratio Groep.

  Maar je bent ook welkom om aan te sluiten bij de kennissessies georganiseerd door onze eigen Verhoeve consultants. Zo helpen wij elkaar nog beter te worden in ons werk en komen wij samen verder.

  Hebben we direct een excuus om gezellig een drankje te doen samen.

  Een jaar vliegt voorbij en aan het eind van jouw traineeship beargumenteer jij moeiteloos jouw eigen mening vanuit verschillende perspectieven.

  Is er noodzaak voor verandering? Dan weet jij deze te herkennen en toon jij initiatief. Door alles wat jij geleerd hebt weet jij weerstanden te overwinnen en draagvlak te creëren.

  Jij overziet processen en legt verbanden.

  Het lijkt ons duidelijk, jij bent klaar voor jouw volgende stap bij Verhoeve. Tijd om door te stromen naar de functie van Finance Consultant!

  Wat bieden we jou?

  Al onze collega’s willen de beste zijn en zich continu ontwikkelen. Wij nemen daarom de tijd echt met jou mee te denken in de vormgeving van jouw carrière pad en doen ons best de juiste match te maken tussen opdracht en jouw ambitie.

  Wij gaan voor de lange termijn relatie die ook doorloopt na afronding van jouw traineeship!

 • Een jaarcontract (traineeship) met de intentie om deze daarna om te zetten in een onbepaald tijdcontract;
 • Een salaris van €2400 - € 2500,- o.b.v. 40 uur, afhankelijk van ervaring en vooropleiding;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis, vakantiegeld en pensioenopbouw;
 • Je krijgt alle mogelijkheden jezelf te ontwikkelen en wordt daarbij maximaal begeleid door jouw eigen Talent Development manager;
 • Een informele en ambitieuze organisatie met veel MeetUps, borrels en feesten;
 • Je doet heel veel ervaring op bij verschillende bedrijven, in opdrachten die aansluiten bij jouw ambities, kost je anders járen! Legaal jobhoppen dus ;)
 • Ga jij voor een carrière in Finance & Control?

  Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bellen, mailen of WhatsAppen mag altijd, zodat ik persoonlijk al je vragen kan beantwoorden of vraag het aan onze chatbot Qwenn!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier