Revit Modelleur / Trainer
Cadix
Utrecht
1 uur geleden

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe collega verzorg jij met regelmaat klassikale- en maatwerktrainingen voor professionals op het gebied van (bouwkundige) CAD-software.

Je verstaat de kunst om kennis op anderen over te brengen en bent in staat anderen te enthousiasmeren. Het is belangrijk dat je ontwikkelingen uit het vakgebied vertaalt naar boeiende onderwijsleersituaties.

Wij vinden het daarbij belangrijk dat onze trainers altijd dicht bij de praktijk blijven, daarom voer je als Revit Modelleur / Trainer ook regelmatig modelleerwerkzaamheden voor onze klanten uit.

Je krijgt de ruimte en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de groei en ontwikkelambitie van zowel jezelf als van het bedrijf.

Je vindt het daarbij een uitdaging om continu je eigen kennis te vergroten.

Cadix is een Autodesk gecertificeerd opleidingsinstituut, wat betekent dat jij altijd je vakkennis up-to-date houdt door middel van trainingen.

Vereiste bagage :

 • Je beschikt over didactische vaardigheden en je bent in staat om je kennis met enthousiasme over te brengen aan cursisten.
 • Je hebt kennis en (praktijk)ervaring met AutoCAD, Revit en / of ArchiCAD.
 • Je hebt een bouwkundige hbo-studie afgerond.
 • Je bent flexibel en houdt van afwisseling in je werk.
 • Je hebt ervaring met het modelleren en uitwerken van modellen met Revit / ArchiCAD.
 • Je bent in staat om vanaf het begin tot aan het eind een model op te zetten.
 • Kennis en ervaring met BIM is een pré, maar geen vereiste.
 • Je bent beschikbaar tussen de 32 en 40 uur per week.
 • Je woont in Midden-Nederland (in de buurt van Utrecht en Zwolle).

  Wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent en proactief kansen en mogelijkheden ziet. Daarbij beschik je over inlevingsvermogen, kan je zelfstandig werken en weet je mensen op een enthousiaste manier te overtuigen.

  Wat biedt Cadix jou?

  Cadix is een dynamische organisatie en stelt hoge eisen aan haar te leveren diensten en producten. Zo ook aan de kennis van haar medewerkers, waarbij veel aandacht wordt geschonken aan persoonlijke ontwikkeling.

  Wij geven je de ruimte om te laten zien wat je kunt.

  Wij bieden je een veelzijdige- en uitdagende functie aan in een informele organisatie. Er zijn doorgroeimogelijkheden en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een auto van de zaak.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier