Medewerker Logistiek
AB Zuid-Holland
Den Haag, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Als logistiek medewerker heb jij een aantal verschillende taken waar je je dagelijks mee bezighoudt. De logistiek is jouw belangrijkste taak.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn en het coördineren en uitvoeren van de expeditie. Op termijn zullen hier ook export werkzaamheden bij komen.

 • Veel producten worden direct na productie uitgeleverd aan diverse klanten. Je bent niet te beroerd om je handen uit de mouwen te steken;
 • jij zorgt ervoor dat alle producten op tijd gelabeld zijn en dat de expeditie voorspoedig verloopt. Naast jouw logistieke werkzaamheden ga je ondersteunen bij het zorgvuldig bijhouden van de digitale administratie.

  Dit geldt voor ontvangst van materialen, verzonden producten en emballage, maar ook voor verpakkingsmaterialen en referentieproducten.

 • Waar het kan ga je ook ondersteunen bij het productieproces in de fabriek. Je verzorgt bijvoorbeeld intern transport of zet spullen klaar voor jouw collega'
 • s. Soms, in piekperiodes, wordt er gevraagd om op de andere afdelingen bij te springen en help je mee in de productie.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een goed salaris, jouw bruto uurloon ligt tussen de € 11,- en € 13,-Prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaal en Techniek, zoals een extra toeslag, reiskostenvergoeding en vakantiegeldEen fulltime dienstverband van 38,75 uur per week, waarbij jouw inzet wordt beloond, in overleg is doorgroeien altijd een mogelijkheidEen gezellige groep collega'
 • s, een informele en familiaire sfeer op de werkvloer en stabiele werktijden (maandag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.

  00 uur en op vrijdag van 08.00 tot 15.30 uur).

  Vaardigheden

  Heeft ervaring met expeditie en magazijn beheerKan veilig op een heftruck rijden en met zware ladingen op hoogte werken, een heftruck certificaat is hiervoor een vereisteHeeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en ook jouw computervaardigheden zijn goed ontwikkeld

  Is enthousiast en staat te popelen om aan de slag te gaan!

  Over de werkgever

  Jij gaat aan de slag bij onze opdrachtgever, die gespecialiseerd is in het produceren van stalen draden in allerlei soorten en maten.

  Al meer dan zestig jaar ontwikkelen ze bij dit bedrijf in Den Haag draadproducten op maat. Je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt bij dit bedrijf gemaakt, verschillende metaalsoorten, diverse diameters en diktes, halffabricaten en eindproducten.

  In samenwerking met klanten worden de meest uiteenlopende oplossingen en toepassingen bedacht. Met een klein team, stuk voor stuk specialisten, wordt er dagelijks hard gewerkt om een kwalitatief hoogstaand product neer te zetten.

  Jouw werkzaamheden vinden altijd plaats in een schone en rustige werkomgeving, waarbij alle taken netjes zijn verdeeld. Het team waarin jij komt te werken bestaat uit echte aanpakkers, zonder al te veel stress worden er bergen verzet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier