Uitvoerder
Moeskops' Bouwbedrijf
Eindhoven, NL
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

In verband met een groeiend aantal projecten

zoeken wij ter versterking van ons team ervaren

DE FUNCTIE

Als ervaren uitvoerder ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot de realisatie van een project.

Dat doe je op een dusdanige wijze dat het project binnen de gestelde besteks-en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting gerealiseerd wordt, waarbij je ook de veiligheid borgt.

Uiteraard doe je dat niet alleen, maar in collegiale samenwerking binnen het projectteam dat verder bestaat uit de projectleider, werkvoorbereider, inkoper en calculator (op afroep).

Op de bouwplaats stuur je de onderaannemers en jouw (onze) eigen mensen aan. Je neemt actief deel aan de projectteamoverleggen, de bouwvergaderingen en aan werkbesprekingen met onderaannemers.

Je rapporteert aan de projectleider.

ONZE WENSEN

Wij verwelkomen graag een nieuwe collega met ruime ervaring in zowel grondgebonden woningbouw als in gestapelde woningbouw en / of utiliteitsbouw.

Je beschikt over een bouwkundig MBO werk- en denkniveau.

Je kijkt verder dan de dag van morgen en anticipeert tijdig op ontwikkelingen, waardoor jouw planning geen grote verrassingen kent.

Door jouw stijl van leiding geven, waarbij je niet alleen stuurt maar de mening van anderen ook serieus neemt, krijg je zaken voor elkaar.

Eventuele problemen treedt je rustig en weloverwogen tegemoet en zie je als een uitdaging. Je toont initiatief, neemt verantwoordelijkheid en het spreekt je aan om in teamverband met je collega’s te gaan voor het beste resultaat.

ONS AANBOD

Je krijgt een zeer zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Je mag rekenen op een prettige en collegiale werksfeer met korte communicatielijnen en een grote openheid in een stabiel, financieel gezond familiebedrijf.

Dit uit zich onder andere in een grote betrokkenheid van onze mensen, lange dienstverbanden en een zeer laag ziekteverzuim.

INFORMATIE

Voor meer informatie over Moeskops’ Bouwbedrijf of over de functie zelf,

kun je desgewenst contact opnemen met Henk Teunissen, hoofd P&O, tel. 0497-551551 / 06-51423199.

SOLLICITATIE

Wil jij meebouwen aan de toekomst van Moeskops’ Bouwbedrijf? Stuur dan je sollicitatie, brief met motivatie en cv, naar Henk Teunissen, e-mail h.teunissen moeskops.nl.

Uiteraard wordt je sollicitatie strikt vertrouwelijk behandeld.

Op een team kun je bouwen

Bouwen en ontwikkelen is inspelen op de wensen en behoeften van de klant door goed te luisteren en door actief en creatief mee te denken.

Dit met respect voor ieders belang,

om zo tot de beste oplossingen te komen. Vandaar dat grote en kleine opdrachtgevers graag (in bouwteamverband) met Moeskops samen werken.

En niet voor niets staat Moeskops

bekend als een familiebedrijf waar het prettig werken is, met een heel persoonlijke benadering en korte lijnen, waar medewerkers het hebben over ons bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier