Team Verpleegkundige - Den Haag - WZH Hoge Veld
WoonZorgcentra Haaglanden
's-Gravenhage
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze locatie WZH Hoge Veld in Den Haag hebben wij een vacature voor Team Verpleegkundige voor - uur per week. WZH Hoge Veld is gespecialiseerd in kleinschalig wonen voor ouderen met dementie.

Als Team Verpleegkundige ben jij de "afdelingsexpert". Je verleent zorg aan bewoners maar je ziet daarnaast ook wat er allemaal speelt op de afdeling.

Collega's zorg en behandelaren raadplegen jou om te komen ondersteunen zodat we de zorg goed kunnen plannen, organiseren én waarnodig verbeteren.

Het coördineren van acute en complexe situaites zie jij als een uitdaging waarin jouw verpleegkundig leiderschap naar boven komt.

Samen met het team vorm jij de perfecte basis en voelt iedereen zich thuis.

Functie-eisen

Team Verpleegkundige, een afwisselende functie die vraagt om aanpassingsvermogen en kunnen omgaan met variërende werkdruk.

Een afgeronde Verpleegkundige opleiding is daarvoor een harde eis.

Ook ben je ingeschreven binnen het BIG register.

Het luisteren, overleggen en begeleiden is een essentieel onderdeel van de functie dus goede contactuele en sociale vaardigheden spreken voor zich.

Bij WZH werken we met elkaar en voor elkaar dus we zijn ook vooral op zoek naar een fijn mens.

Wij gaan graag verder met jou in gesprek! Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten? Bel / app of mail dan met team werving en selectie via telefoonnummer of mail naar werving wzh.nl

Arbeidsvoorwaarden

Deze functie van Team Verpleegkundige binnen WZH Hoge Veld is op basis van - uur per week. Je krijgt direct een vast contract.

Je ontvangt van ons een passend salaris binnen FWG van de CAO VVT. Tevens zijn er persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij zijn tenslotte niet voor niets het beste Leerbedrijf van Zuid Holland!

Jij zorgt ervoor dat onze bewoners een goede start van de dag hebben en 's avonds weer fijn afsluiten. Bij WZH mag je zijn wie je bent, dus neem jezelf mee naar je werk!

Contactinformatie

Spreekt deze functie jou aan? Wij komen graag met je in contact. Wij zouden het leuk vinden als jij WZH Hoge Veld komt versterken!

Klik op de button Direct solliciteren en we maken een afspraak!

Liever direct contact? Mail, app of bel naar Britt Duyvestijn adviseur werving en selectie via telefoonnummer of via de email werving wzh.nl

Bekijk ook al onze andere vacatures! https : / / www.wzh.nl / wzh / werken-bij-wzh / vacatures

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en referentiecheck zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Over WoonZorgcentra Haaglanden

WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) heeft woonzorgcentra, een thuiszorgtak en meerdere dag,- en ontmoetingscentra in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Zoetermeer.

Wij bieden in deze locaties zorg aan mensen met dementie, somatische klachten, NAH en cliënten van de thuiszorg. Er is dus altijd een locatie die bij je past.

Onze kernwaarden "open, samen en geborgen" zijn de basis bij alles wat we doen. Dus ook onze werksfeer. Wij zijn er voor elkaar op goede en minder goede dagen, in een goed gesprek en met wederzijds respect.

Bij ons mag je zijn wie je bent!

Voor onze locatie WZH Hoge Veld in Den Haag hebben wij een vacature voor Team Verpleegkundige voor - uur per week.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier