Zorgbemiddelaar
's Heeren Loo
Tiel, NL
2 uur geleden

Waar ga je werken?

s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. We ondersteunen hierbij vanuit een cliëntvolgende houding.

We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting.

Hoe ga je helpen?

In gesprek met nieuwe cliënten, verwanten of professionals breng je de hulpvraag voor de cliënt in kaart. Je begeleidt de cliënt van een eerste oriëntatie tot en met het advies / aanbod.

Als regievoerder overzie en stuur je het hele proces, kortom je houdt de vaart erin! Met jouw communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat alle betrokkenen volledig geadviseerd en ingelicht zijn.

Je begrijpt als geen ander het belang van de kwaliteit van de match : zowel voor het leven van de cliënt, als voor de organisatie.

Met jouw analytische blik integreer je jouw kennis op het gebied van zorgfinanciering, wachtlijstbeheer, beleid en marktwerking.

Je rapporteert aan het management en geeft advies. Je bent continu in contact met (potentiële) cliënten, ouders van cliënten of wettelijk vertegenwoordigers, zorgkantoren en gemeenten.

Het team waarin je werkt is een dynamisch team. De regio's Rivierenland en Zuid-Nederland zijn samengevoegd tot één team : zorgbemiddeling Regio Zuid.

Je krijgt veel vrijheid om zelfstandig te werken en een netwerk binnen en buiten ’s Heeren Loo op te bouwen. Je werkt met de systemen Caress en Topdesk.

Dit bieden wij

 • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2425,- en maximaal € 3624,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Je ontvangt een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld.
 • Naast je wettelijke vakantie-uren ontvang je extra uren vanuit de Persoonlijk Budget Levensfase, die je bijvoorbeeld kan inzetten als vakantie-uren
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo opleiding, bijvoorbeeld in de richting Social Work, verpleegkunde of een paramedische hbo opleiding.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring als zorgbemiddelaar.
 • Je bent resultaatgericht. Het belang van de cliënt staat centraal, waarbij je oog houdt voor het organisatiebelang.
 • Je bent iemand die van aanpakken weet en zelfstandig projecten kan oppakken.
 • Je bent vastberaden, stressbestendig en in staat om gedurende de dag snel te schakelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier