Verhuizer assistent
Youbahn-nl
Tilburg, Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

Voor deze jobs zoeken we kandidaten die fysiek sterk zijn en goed in een team kunnen werken. Werken als Verhuizer assistent is een leuke job.

Er wordt hard gewerkt én gelachen en samen met het team (vaak ook met andere Youbahn’ers) ga je aan de slag om de klus te klaren.

De werkzaamheden bestaan uit het in-en uitpakken en in- en uitladen van goederen en het transporteren ervan.

Je bent een slimme HBO of WO student of recent afgestudeerd Je bent zelfstandig en je hebt een aanpakkersmentaliteit Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je bent bereid tot het verrichten van fysiek werk

Afwisselende jobs : super leuk om bij te verdienen Vrijheid : baas over je eigen werkweek Goed salaris : ruim €9,- per uur en wekelijks uitbetaald Een disruptieve werkgever die voorop loopt in de markt

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier