Accountmanager gezocht voor landelijke TV en Online producent in Rotterdam
YoungCapital
Rotterdam, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

De opdrachtgever is al meer dan 10 jaar marktleider op het gebied van Brandend Content Televisie. Zij hebben zich opnieuw uitgevonden, naast de televisie leggen zij nu ook de focus op de Online Video zoals YouTube.

Als (telefonisch) accountmanager ben jij verantwoordelijk voor de deelnemers (MKB Klanten) voor de tv-programma's op RTL en de inzet van video's op YouTube.

Jij gaat potentiële deelnemers telefonisch benaderen die overeenkomsten tonen met de thema's van de tv-programma's, om te zorgen dat er voldoende deelnemers zijn voor een uiteindelijke productie.

Daarnaast ga jij op zoek naar bedrijven die al online zitten of dit nog wel kunnen gebruiken om te helpen richting de productie en distributie van online video's.

Deze bedrijven en specialisten ga je zelf zoeken om deze vervolgens te kunnen benaderen. Jij maakt inschattingen en doet marktonderzoek om te zorgen dat de nieuwste trends en commercieel interessante thema's overeenkomen met de wensen van de deelnemers.

Deze ideeën ga jij vertalen naar beeld. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie met de deelnemers en de sponsoren van het programma.

Het stukje relatiebeheer is dus ook erg belangrijk voor deze functie.

Functieeisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar ervaring in de sales is een pré;
 • Sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;
 • Affiniteit met commerciële televisie en de inzet van online video;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als in woord.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een basissalaris van €2000,- bruto per maand, met een interessante provisieregeling waarbij je hoge bonussen kunt verdienen!
 • Een commerciële, uitdagende functie;
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Werken in een creatief, informeel en jong team met een schitterend uitzicht;
 • Elke vrijdag een borrel met hapjes en drankjes.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier