Ontwikkelaar Research
Continu Nl
Eindhoven, NL
1 minuut geleden

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om op onderzoek uit te gaan en nieuwe producten te bedenken voor een innovatieve bouwer? Ben jij organisatorisch sterk onderlegd en weet je alle noodzakelijke informatiestromen en werkzaamheden op het gebied van Research van zowel interne als externe partijen te managen? Lees dan snel verder!

Als Ontwikkelaar Research ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van nieuwe producten, componenten en services tot aan het prototype toe.

Op basis van een opdracht bedenk je een nieuw bouwsysteem of toepassing voor een bouwmodule binnen bepaalde standaarden.

Voorbeelden van lopende research projecten zijn het verduurzamen van de materialen die wij gebruiken in onze bouwsystemen en het configureerbaar maken van de installatieconcepten in de gebouwen die wij leveren.

De ontwerpen / oplossingen leg je voor aan externe ontwikkelgroepen om het verder uit te werken en te testen. Belangrijk accent van je functie is (projectleiding) dan ook het organisatorisch beheren en coördineren van deze derden partijen zoals bijv.

onderzoeksinstituten, fabrikanten, leveranciers, machinebouwers, etc. Je begeleidt het ontwikkelproces van creatiefase naar testfase, tot aan de afrondingsfase en draagt het daarna over aan de afdeling Research & Development.

Per projectopdracht bewaak je de gestelde kwaliteit, tijd en budgetten. Het team bestaat uit twee collega s en zal in de toekomst verder worden uitgebreid.

Kortom een veelzijdige creatieve rol met enorm veel potentie.

Functie eisen

 • Je bent in het bezit van een technische HBO diploma in de richting van werktuigbouwkunde of bouwkunde
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • Ervaring met het managen en coördineren van derden partijen / deskundigen
 • Je hebt kennis van de actuele bouweisen, normeringen
 • Je bent bekend met de combinatie bouwtechniek, productietechniek, ontwerpen en industriële vormgeving
 • Een pre is als je ervaring hebt met de programma s Autocad en / of Inventor
 • Arbeidsvoorwaarden

  Hier kom je te werken in een informele omgeving waar je op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplost voor diverse klanten.

  Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn.

  Daar heb je ruimte voor nodig. Deze ruimte wordt je geboden, letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende :

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, varierend van € 4.000, tot € 5.000, bruto per maand
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • De unieke kans om de afdeling verder vorm te geven en uit te bouwen
 • Prachtige innovatieve projecten
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier