Proces Operator Food
vanRijsingengreen
Helmond, NL
2 dagen geleden

In 2018 is de bouw van een grotere fabriek met veel nieuwe productie- en afvullijnen, opslag en een magazijn afgerond. Vanwege deze groei zijn we op zoek naar proactieve collega’s voor de functie van Proces Operator om ons hechte team compleet te maken!

Wat ga je doen?

Als Proces Operator krijg je de kans om de proceslijn op te bouwen en het aansturen en controleren van ons ver geautomatiseerd productieproces waar je onder andere te maken krijgt met pasteurisatie, koelen, decanteren, indampen en drogen.

Ook stuur je de Assistent Proces Operators aan.

Het signaleren, analyseren en het oplossen van problemen behoort ook tot jouw taken. Hiernaast zie je het als een uitdaging om het proces te optimaliseren in zowel performance als productkwaliteit.

Je komt dan ook regelmatig met verbetervoorstellen.

Proces Operator Bart - Mijn werkdag begint lekker vroeg, rond een uur of 6-7. Als ik op het werk aankom kleed ik mij om en start ik alvast de droogmachine.

Het opstarten duurt zo’n 20 minuutjes. In die tijd maak ik het productiedocument alvast in orde en pak ik een lekker bakje koffie.

Vervolgens ga ik de transportbanden op z’n plek zetten en alles klaarmaken voor de productie. Na alle voorbereidingen gaat de productie van start.

Mijn taak is het monitoren en waar nodig bijsturen van de processen. Ik zorg ervoor dat alles blijft draaien. Als er problemen zijn, los ik ze op, of schakel ik tijdig de technische dienst in.

Ik voer analyses uit op onze producten, zo controleer ik iedere bigbag op o.a. vochtgehalte, gewicht en deeltjesgrootte.

Vervolgens werk ik het productiedocument bij. Dit document werkt door de dag heen als een soort leidraad voor mij. Aan het einde van de dag verwerk ik dit document in Excel.

Daarna ruimen we de boel als team op, maken we schoon en zetten we onder andere de bigbags klaar voor de volgende dag.’

Wat bieden wij jou?

Je gaat aan de slag in een nieuwe fabriek met de nieuwste machines en technieken waar we onze groente tot de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

Je wordt onderdeel van een hecht, collegiaal team met een goede sfeer. Je werkt in een mooie, gezonde branche. Ons familiebedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen.

Wij richten ons momenteel met onze verschillende divisies op het zaaien, oogsten, verwerken en verkopen van momenteel maar liefst negentien verschillende soorten groente.

Daarbij kun je rekenen op een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, met vervolgens uitzicht op een vast dienstverband.

Wij gaan voor langdurige relaties en zijn dus op zoek naar een medewerker voor langere tijd. Spreek jij nog niet zo goed Nederlands?

Wij bieden je een cursus Nederlands, zodat jij je hierin kunt ontwikkelen. Ook verstrekken we regelmatig gratis groente en fruit op de werkvloer.

Vind je het leuk om dingen te ondernemen met collega’s? Word dan lid van onze personeelsvereniging!

Proces Operator Bart - Het leukste aan mijn baan vind ik de vrijheid en de afwisseling. Daarnaast wordt mijn proactieve houding hier enorm gewaardeerd.

Ik krijg écht de ruimte om verbetervoorstellen te doen en mijzelf verder te ontwikkelen!’

Wie ben je?

Met jouw technisch inzicht, handigheid en oplossend vermogen zorg je ervoor dat het productieproces vlot verloopt. Zodra je signaleert dat er iets beter kan, grijp je dit met beide handen aan.

Je hebt een proactieve, flexibele houding en bent een echte aanpakker!

Je werkt graag samen met anderen, kunt ook zelfstandig goed uit de voeten en streeft in alles wat je doet naar een zo optimaal mogelijk resultaat.

Uiteraard is accuraat, gestructureerd te werk gaan van groot belang, maar met jouw verantwoordelijkheidsgevoel is dat geen punt.

Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse of Engelse taal. Daarnaast ben je in het bezit van een heftruckcertificaat, of je bent bereid deze te halen.

Je hebt een Mbo-opleiding afgerond, met voorkeur in de richting van Procestechniek, VAPRO A / B, MAS of MTS. Heb jij de benodigde kennis opgedaan door relevante werkervaring? Reageer dan zeker ook!

Over onze bedrijfscultuur

Onze organisatie staat de komende jaren in het teken van het leggen van de fundamenten, waarop we verder kunnen professionaliseren.

Je past bij ons als je hieraan energiek mee wilt bouwen. Je gaat werken in een organisatie met de volgende kernwaarden : langdurige loyale relaties zowel met jou als alle belanghebbenden, deskundig en ultra nieuwsgierig naar groente, transparant en zero waste.

Verder hebben we een no-nonsense werkomgeving met veel vrijheid.

Over het bedrijf

vanRijsingengreen werkt samen met de natuur aan gezonde groenteproducten . Onze bedrijven zaaien, oogsten, verwerken en verkopen een grote variëteit aan groenteproducten op een duurzame manier.

Geïnspireerd door de natuur, accepteren we geen verspilling. We gebruiken alle delen van onze groenten. We bewaken, hergebruiken en versterken onze natuurlijke bronnen door intensieve teeltbegeleiding.

We zijn gek op groente. Daarom zoeken we voortdurend innovatieve manieren om alles van de groente te gebruiken.

vanRijsingengreen bestaat uit vier divisies, die zich met vollegrondsgroente bezighouden : vanRijsingensource, vanRijsingeningredients, vanRijsingenfreshservice en vanRijsingencarrotconcepts.

De divisies delen behalve groenten en kennis van groenten, ook een hoger doel met elkaar : zero waste . We willen niets verspillen en alles tot op de laatste druppel of vezel tot waarde brengen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier