Spoelkeuken Medewerker
In Person
JJ Enschede, NL
35 dagen geleden

Over de functie

In Lelystad werken we met een gemotiveerd team aan de bereiding en verpakking van miljoenen maaltijden per dag. Wij zijn met onze medewerkers betrokken bij het gehele proces binnen Marfo.

Van logistieke functies in het magazijn en vrieshuis, in de proceskeuken of spoelkeuken tot de assemblage en inpak.

Al deze functies zijn een essentieel onderdeel om een maaltijd bereiden. Denk maar aan de productie medewerker die in het magazijn werkt.

Hij / zij zet alle ingrediënten klaar voor de proces keuken. Wist je dat Marfo zelfs een kruidenkamer heeft om alles goed op smaak te brengen?

Alle ingrediënten van groente tot aardappelen en frittata worden bereidt in de proces keuken. (gelukkig heeft Marfo de spoelkeuken om alle potten en pannen weer schoon te maken!) Na bereiding worden ze opgehaald en naar de assemblagehal gebracht.

Waar ze vervolgens worden geassembleerd in pakketjes. Vervolgens gaan de pakketjes die klaar zijn met een lopende band naar boven naar de afdeling inpak. Het woord zegt het al.

De pakketjes worden in dozen of kratten ingepakt en zijn ze klaar om ingevroren te worden. Dit vindt plaats in het vrieshuis.

Vanuit het vrieshuis worden de maaltijden geladen en gaan richting de klant! En wellicht op je eigen bord als je binnenkort met KLM op vakantie gaat.

Ben je enthousiast geworden en wil jij mee werken aan onze ambitieuze doelstellingen en bovendien bij een fantastisch bedrijf werken?

Wij werken in ochtend, middag en avond diensten. Ben je alle diensten beschikbaar?

Spreek je Nederlands en / of Engels en beschik je over eigen vervoer?

Wacht dan niet en reageer op deze vacature!

Als spoelkeuken medewerker ben je bezig met :

 • Spoelen van maaltijdbakken;
 • Schoonmaken van machines;
 • Doorspoelen van hulpmiddelen (pompen etc);
 • Samenvatting

 • Vakgebied : Productie
 • Opleidingsniveau : Praktijkervaring
 • Dienstverband : Tijdelijk
 • Aantal uren per week : 40
 • Plaats : LELYSTAD
 • Over het bedrijf

  Werken bij Marfo betekent bijdragen aan de eetbeleving van miljoenen mensen ter wereld. In één van de grootste keukens van Europa worden dagelijks meer dan 100.

  000 maaltijden gemaakt voor airlines, zieken- en verzorgingshuizen, gevangenissen, defensie etc. Met klanten als KLM, Qatar Airways, Etihad en Americain Airlines hebben wereldwijd miljoenen mensen kunnen genieten van de maaltijden die door sterrenchefs en onze medewerkers worden gemaakt en verpakt.

  Functie eisen

  Wij werken in ochtend, middag en avond diensten. Ben je alle diensten beschikbaar?

  Spreek je Nederlands en / of Engels en beschik je over eigen vervoer?

  Wacht dan niet en reageer op deze vacature!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier