Gezinshuisouder
ASVZ
Rotterdam
20 uur geleden

Wij zijn voor de regio Rotterdam op zoek naar Gezinshuisouders

Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij ASVZ? Solliciteer via bovenstaande link!

Ben jij een stabiele, professionele opvoeder die stevig in zijn of haar schoenen staat? Zie jij het opvoeden van kinderen met complexe problematiek als een uitdaging?

ASVZ zoekt gezinshuisouders. Een stabiele, veilige thuisbasis voor kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking die niet meer thuis kunnen wonen.

Zo gewoon mogelijk. Als gezinshuisouder neem jij samen met je partner één of twee kinderen met een verstandelijke beperking op in jullie gezin.

Je combineert professionaliteit en vakmanschap met de kleinschalige, warme omgeving van het gezinsleven.

Je werkzaamheden

Je neemt één of twee kinderen op in jullie eigen huis en gezin. Je bent, samen met je partner, 24 uur per dag verantwoordelijk voor de begeleiding, verzorging en opvoeding van het kind.

Je biedt de opgenomen kind(eren) een veilig leefklimaat en een stabiel gezinsleven. Je stimuleert de kind(eren) in hun ontwikkeling.

Je onderhoudt contacten met biologische ouders, familie, scholen en / of andere betrokken instanties. Je biedt het kind recreatieve activiteiten en houdt de planning bij voor de weekenden waarin de kinderen naar ouders, gastgezin of logeerhuis gaan.

Tevens draag je zorg voor de financiële, materiele en huishoudelijke zaken. Als gezinshuisouder ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en evalueren van het individuele begeleidingsplan en neem je de bijbehorende administratieve taken op je.

Bij je werkzaamheden word je ondersteund door je teamleider en orthopedagoog vanuit ASVZ.

Wat vragen we

 • Dat je een afgeronde opleiding SPH, MMZ 4 (uitstroom GHZ) of SPW 4 (uitstroom jeugdzorg) hebt of een andere relevante opleiding.
 • Je hebt ervaring als opvoeder en kennis van de normale ontwikkeling van kinderen. Inzicht in specifieke probleemsituaties c.
 • q. probleemgezinnen is gewenst.

 • Je kunt de zorgvisie van ASVZ vertalen naar de begeleiding van het opgenomen kind.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig en onderhoudt contacten met biologische ouders, familie, scholen en / of andere betrokken instanties.
 • Je kunt zelfstandig werken, bent creatief en bent sterk in problemen oplossen.
 • Je bent in staat je te verplaatsen in de belevingswereld van het kind en creëert voor het kind duidelijkheid, veiligheid en een stabiele thuisbasis.
 • Je staat stevig in je schoenen en ziet probleemgedrag als een uiting van onvervulde menselijke behoeften.
 • Je bent woonachtig in regio Rotterdam / Rijnmond of Waardenland.
 • Wat bieden wij

 • Een bruto maandsalaris van max € 2807 (FWG 40) afhankelijk van je ervaring.
 • Vakantietoeslag van (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • ORT wordt verwerkt in het salaris.
 • Een meerkeuze systeem voor de secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Aandacht aan je loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Bijzonderheden

  Bij de selectie van een gezinshuisouder gelden zowel persoonlijke als praktische criteria. De persoonlijke aspecten hebben betrekking op jou als sollicitant en de praktische criteria hebben betrekking op je woning.

  Een psychologische test of een assessmentonderzoek kan deel uit maken van de selectieprocedure. De uitslag hiervan wordt alleen met toestemming van de kandidaat aan ASVZ toegezonden.

  Daarnaast wordt in de procedure van werving en selectie de rol van je partner meegenomen wat betreft taken en de rol die hij / zij heeft binnen het gezinshuis.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie? Liever niet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier