Stage Campus Recruitment
AEGON
The Hague, Netherlands
2 dagen geleden

De stage in een notendop

De wereld om ons heen is aan het veranderen, net als recruitment. Sollicitatiegesprekken vinden steeds meer online plaats, evenementen worden digitaal georganiseerd en alles draait steeds meer om online zichtbaarheid.

Dit is een behoorlijke verandering voor studenten die op zoek zijn naar een eerste baan! Hoe zorgen we ervoor dat we nog steeds de juiste talenten naar Aegon trekken?

Stagedesk

Als Campus Recruiter ben je verantwoordelijk voor alle stage vacatures. Daarbij ben je zowel het aanspreekpunt voor studenten als voor onze business.

Je begeleid managers bij het aanvragen van stageposities en zet ze uit in de markt bij studieverenigingen waar wij een samenwerking mee hebben.

Daarnaast mag je ook de interviews voeren als je hier klaar voor bent. Als stagiaires bij Aegon zijn begonnen willen we hen ook een fijne tijd bezorgen.

Hier hebben we het project van stagiair naar starter voor die je verder zal oppakken.

Events

Om de juiste talenten te trekken organiseren we gedurende het jaar evenementen. Deze zullen online als op locatie georganiseerd moeten worden.

Denk aan Denktanks, inhousedagen, speeddate evenementen en lezingen. Hier speel jij ook een belangrijke rol in. Samen met Adinda brainstorm je over nieuwe ideeën en voer je die ook uit.

Employer branding

Om de juiste talenten te trekken zetten we gedurende het jaar verschillende marketingcampagnes op. Hier brainstorm je samen met Adinda en Nienke over hoe we onze doelgroep het beste online kunnen bereiken.

Moeten we hiervoor een filmpje opnemen? Of wellicht meer blogs? Aan jou de taak om hier creatief over na te denken. Daarbij speelt Inclusie en Diversiteit een grote rol bij komend college jaar.

Dit is jouw toekomstige functie, want je bent :

 • Derdejaars bachelor HBO of WO student in de richting van communicatie, psychologie, HRM, bedrijfskunde of een vergelijkbare achtergrond;
 • Minimaal 4 dagen in de week beschikbaar voor 4-6 maanden;
 • Beschikbaar vanaf februrari / maart;
 • Affiniteit met evenementen, marketing en recruitment is een pre;
 • Bekend met het functioneren binnen een studie- of studentenvereniging;
 • Communicatief vaardig, zelfstandig, proactief, analytisch en niet bang om te presenteren;
 • Taalvaardig in het Engels en Nederlands (in woord en geschrift).

  Wie worden jouw nieuwe collega’s?

  Bij Aegon helpen wij onze klanten bij het maken van bewuste financiële keuzes. We zijn een bank, vermogensbeheerder, verzekeraar en pensioenbedrijf.

  En wie denkt dat werken bij een financiële instelling saai is, die heeft het mis. Niks zwarte pakken cultuur, althans niet bij Aegon! Ook in een spijkerbroek of op je sneakers kan je bij ons gewoon naar kantoor komen!

  Het recruitmentteam bij Aegon bestaat uit 9 collega’s. Het is een zelfsturend team dat veel bezig is met innovatie, verbetering en natuurlijk het aantrekken van sterke kandidaten.

  Binnen het Recruitment team is er een sub-team wat bestaat uit een Campus Recruiter, Adinda Janse en een Recruitment Marketeer, Nienke Luidinga.

  In dit sub-team houd jij je bezig met het organiseren van online evenementen, het invullen van stage vacatures, het bijhouden van onze vacatures bij studieverenigingen en brainstormen over onze nieuwe marketingcampagne voor studenten.

  Wat krijg je?

 • Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving bij een toonaangevend bedrijf;
 • Begeleiding door ervaren collega’s;
 • Een mooie stagevergoeding van 500 euro;
 • Gratis lidmaatschap bij Young Aegon;
 • De ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën uit te voeren;
 • Deelname aan onze Aegon Onboarding voor nieuwe collega’s.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier