Echo/MRI Laborant 24-36 uur p/w | Utrecht |Woerden
St. Antonius Ziekenhuis
Utrecht, NL
16 dagen geleden

Je kunt nu aan de slag op de innovatieve afdeling Radiologie van het St. Antonius Ziekenhuis. Een topklinisch ziekenhuis waar hoogwaardig onderzoek en gastvrije patiëntenzorg centraal staan.

We zijn nieuwsgierig om jou te leren kennen en ontvangen graag jouw sollicitatie!

Informatie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde gespecialiseerde laborant (echo of MRI) die ons team op de locatie Utrecht en / of Woerden wil komen versterken.

Naast je echo of MRI werkzaamheden houd je je ook bezig met de gewone reguliere werkzaamheden. Wij geloven dat door het breed houden van het takenpakket, we je een mooie afwisselende baan kunnen bieden.

Je werkt vooral zelfstandig en je bent verantwoordelijk voor je eigen programma. Natuurlijk staat er ook een gedreven team van ongeveer 89 collega's voor je klaar, dit team werkt afwisselend op de locatie Utrecht en de locatie Woerden.

Arbeidsvoorwaarden :

De functie is conform de ziekenhuis Cao ingedeeld in FWG 50 . Dit betekent voor jou een salaris van maximaal € 3421,- bruto per maand op basis van een 36-

urige werkweek. Als senior Echolaborant ontvang je een functietoeslag tot Fwg 55.

Verder mag je het volgende verwachten :

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
 • Een vaste aanstelling behoort eventueel bij de mogelijkheden
 • Eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waaronder korting op sporten, fietsregeling, 'bring your own device'-regeling etc.
 • Goede bereikbaarheid van onze locaties.
 • Functie eisen :

  De kandidaten die wij zoeken herkennen zichzelf in onze ambities en stropen graag de mouwen op om hier actief een bijdrage aan te leveren.

  Wij verwachten van jou vanzelfsprekend een professionele, patiëntgerichte en flexibele werkhouding. Je bent communicatief en sociaal vaardig en onder druk weet je de rust te waren en blijf je accuraat.

  Je voelt je thuis in een organisatie die continu in beweging is en innoveert om de beste patiëntenzorg te kunnen bieden.

  Je vindt het daarom ook belangrijk om te blijven werken aan je eigen ontwikkeling.

  Om voor deze functie in aanmerking te komen beschik je over :

 • Diploma MBRT of bewijs van bevoegdheid radiologisch laborant aangevuld met een afgeronde post-HBO opleiding op het gebied van echografie of MRI.
 • Voor een echolaborant is ervaring met Q&A formulier een pre.
 • Ervaring met Epic en / of Sectra is een pre.
 • Bij interesse in deze vacature :

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met een van de afdelingshoofden : Iris van der Tak, T 088 320 39 55 of Lineke Berkelaar T06-52743454.

  Wil je graag eerst eens een kijkje komen nemen op een van onze afdelingen. Bel ons en we maken een afspraak met je.

  Solliciteren

  Ben jij die enthousiaste en gemotiveerde en dus ook flexibele collega die zelfstandig werkt en verantwoordelijkheid neemt voor het werk?

  Dan dagen we je uit om te solliciteren op deze functie.

  Stuur ons voor 24 mei a.s. via de solliciteerbutton je motivatiebrief en CV en overtuig ons waarom jij past binnen ons radiologisch team!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier