Enthousiaste ondernemende Marketing Medewerker gezocht in Soest
YoungCapital
Soest, NL
3 dagen geleden
source : Officevacatures

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandige Marketing Medewerker. Bij voorkeur met enige eraring binnn retail.

Jij bent ervoor verantwoordelijk dat er meer omet gedraaid wordt binnen de verschillende shops. De activiteiten worden uitgerold via de regiomanagers.

De werkzaamheden bestaan uit het bedenken van bijvoorbeeld creatieve loyaliteitscampagnes. Je maakt zelf plannen en maakt inzichtelijk wat de kosten hiervoor zijn en het gewenste resultaat.

Daarnaast weet je de ideeen ook te borgen binnen de shops! Daarnaast houd je je bezig met wat administratieve werkzaamheden, neem je de telefoon aan heb je veel contact met leveranciers.

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Aantoonbare marketing ervaring
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Marktconform salaris;
 • Dynamische functie voor langere tijd;
 • Hecht team en open sfeer!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier