WOZ taxateur
Matchd
Amstelveen, NL
2 dagen geleden

De functie

De WOZ-taxateurs zijn verantwoordelijk voor de modelmatige WOZ-waardering van 125.000 objecten woningen en bedrijven.

Samen met de collega taxateurs bepaal jij de WOZ-waarde van alle soorten objecten met een geautomatiseerd waarderingsmodel.

Je verstrekt zowel mondeling als schriftelijk informatie over WOZ-taxaties. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de juiste objectafbakening, de objectkenmerken en het verwerken hiervan in de WOZ administratie.

Uitgangspunt voor de taxaties zijn de reglementen van de waarderingsinstructie van de WOZ. Behalve marktanalyse en taxaties houd je je ook bezig met het afhandelen van bezwaarschriften en voeren van overleg met belanghebbende en grote marktpartijen.

Functie eisen

 • aantoonbaar minimaal een HBO werk- en denkniveau.
 • aantoonbaar minimaal 5 jaar relevante werkervaring als WOZ taxateur opgedaan in de afgelopen 8 jaar.
 • aantoonbaar een afgeronde makelaarsopleiding.
 • aantoonbare kennis van en ervaring met GOUW IT.
 • aantoonbaar in het bezit van een WOZ diploma.
 • Over Matchd

  Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook obv een tijdelijk loondienstverband of met andere detacheerders.

  U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling.

  Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan.

  Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat . Een motivatie is (nog) niet nodig. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier