Verzorgende IG Thuiszorg
Viattence
Heerde
5 dagen geleden

Als Verzorgende IG in de thuiszorg help jij onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Je voelt cliënten goed aan en weet wat zij zelf kunnen en graag willen. Hierbij werk je samen met andere zorg- en dienstverleners, vrijwilligers en mantelzorgers en neem je deel aan multidisciplinaire overleggen.

Jouw werkdag is elke dag weer anders en gevarieerd. Het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, persoonlijke verzorging, wondverzorging en het toedienen van medicatie horen bij je dagelijkse werkzaamheden.

Ook signaleer je veranderingen in gezondheidssituatie van cliënten en rapporteer je deze. Dit doe je in een prettige en veilige werkomgeving waarbij de regie van de cliënt voorop staat.

Wie ben jij?

Met jouw hart voor warme ouderenzorg ben jij een rots in de branding voor jouw cliënten en de mensen om hen heen. Je bent positief ingesteld, een kei in communiceren en denkt altijd in oplossingen.

Natuurlijk beschik je ook over een goede dosis humor en vind je het leuk om onderdeel te zijn van een interdisciplinair team.

Verder beschik jij over :

 • Een MBO niveau 3 Verzorgende IG diploma
 • Beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede computervaardigheden
 • Wat bieden wij jou?

  Wij zorgen goed voor cliënten én onze medewerkers. We investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en zorgen voor goede arbeidsomstandigheden.

  Jouw uren kunnen zowel overdag, ’s avonds als ’s nacht zijn. In overleg is er heel veel mogelijk. Verder kun je rekenen op :

 • Een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 28 uur per week.
 • Een mooi salaris, passend bij jouw kennis en ervaring van minimaal € 1.960,02 en maximaal € 2.845,21 bij een 36-urige werkweek.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en een Individueel Keuzemogelijkheden Budget waarmee je korting krijgt op bijvoorbeeld de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets.
 • Veel aandacht en tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een paar uurtjes meelopen om de sfeer te proeven? Heel graag! Wij laten je graag ons mooie werk zien. Neem voor de mogelijkheden contact op met Daphne Tijhuis.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier