Verpleegkundige Electrofysiologie
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
2 dagen geleden

Functie-inhoud

Werken bij het grootste Hart- en Vaatcentrum van Nederland is uitdagend Onze werkzaamheden zijn heel divers en toch heel specifiek en complex.

En dat merk je, zowel in de behandelingen van onze Hartkatheterisatiekamers(HCK) als in onze faciliteiten. In onze HCK gaan we véél verder dan enkel pacemakers! Dit maakt jouw werkzaamheden ontzettend divers.

Jouw baan bij ons betekent dat je Verpleegkundige HCK én Pacemaker Technicus in één bent.

 • Je assisteert en verricht werkzaamheden gedurende elektrofysiologische onderzoeken en behandelingen. Bijvoorbeeld bij alle soorten ablaties, bij het inbrengen van pacemakers, ICD’s en leadextracties.
 • In de meest levensbedreigende situaties bied jij onze patiënten kwalitatief hoogwaardige zorg op elektrofysiologisch gebied.

 • Je begeleidt patiënten gedurende behandeling en onderzoek, werkt nauw samen met cardiologen, arts-assistenten en andere collega’s en levert een actieve bijdrage aan gesprekken gedurende behandelingen en onderzoeken.
 • Je wordt op termijn opgeleid tot Pacemaker Technicus en gaat poliklinisch controles van pacemakers en ICD’s doen en technische ondersteuning bieden aan de specialist.
 • Je zet jouw kennis en kunde in op diverse afdelingen in huis en zorgt er daarmee voor dat behandelingen op bijvoorbeeld de OK of radiotherapie goed kunnen verlopen zonder verstoring van de pacemaker.
 • Nieuwsgierig naar ons werk? Stefan vertelt in deze vlog wat zijn werk op de HCK van het Hart- en Vaatcentrum inhoudt.

  Functie-eisen

  Jij past in ons team wanneer je een echte teamplayer bent, gedreven bent om te leren en graag improviseert of out-of-the-box denkt.

  Natuurlijk ben je ook gediplomeerd Verpleegkundige, Hartfunctielaborant óf Bachelor Medisch Hulpverlener met uitstroom Cardiologie : je bent een professional met cardiologische kennis en ervaring.

  Het vak van Elektrofysiologie past bij jou omdat je van techniek en van patiëntencontact houdt; empathie is hierin jouw troef.

  Je staat stevig in jouw schoenen, bent analytisch en positief kritisch op zowel jouw eigen werk als dat van anderen. Relativeren is belangrijk in ons werk net zoals het geven en ontvangen van opbouwende kritiek.

 • Je bent bereid om (op termijn) bereikbaarheidsdiensten te verrichten
 • Onze werkweek bestaat uit vier dagen van negen uur.
 • Je beheerst de Engelse taal goed.
 • We bieden jou cursussen zoals EHRA / IBRE of LOI en pacemaker / ICD cursussen bij onze leveranciers
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Afdeling Hartkatheterisatiekamers

  Jouw werkterrein : onze vijf hartkatheterisatiekamers en een hybride operatiekamer midden in ons Hart- en Vaatcentrum. Hier houden we ons bezig met elektrofysiologie (diagnostiek en behande ling van hartritme stoornissen waaronder het implanteren en vervolgen van pacema kers en ICD’s).

  der). Ons elektrofysiologisch centrum is het grootste van Nederland. Jaarlijks verrichten we in het Hart- en Vaatcentrum meer dan 6000 behandelingen en onderzoeken, waarvan ongeveer 1000 binnen de Elektrofysiologie.

  Het Elektrofysiologisch team is een dynamisch team van 15 professionals. Intensieve samenwerkers, stuk voor stuk betrokken en elkaar uitdagend om telkens het beste naar boven te halen.

  We zijn positief kritisch op zowel ons eigen kennisniveau als dat van elkaar. De afdeling is ontzettend innovatief en we bieden je volop mogelijkheden om symposia, congressen en bijscholingen te bezoeken : een plek om te groeien! Het vak van elektrofysiologie is complex maar je krijgt van ons alle tijd, steun en ruimte om de volle breedte van het vak te leren.

  Het Catharina Ziekenhuis

  Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten.

  Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen.

  In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel : elke dag de beste zorg -direct of indirect- bieden aan onze patiënten.

  We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.

  Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 11de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.

  Ons aanbod

  De functie van gediplomeerd Hartcatheterisatie Verpleegkundige Electrofysiologie is volgens cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG55(max € 3917,00 bruto per maand), op basis van een 36-urige werkweek.

  Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement, extra verlofdagen of extra reiskostenvergoeding.

  De meeste regelingen leveren jou ook nog eens fiscaal voordeel op! Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een aanstellingskeuring en een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier