Horecamanager
vonq-organic
Nijmegen
7 uur geleden

Functieomschrijving

Op een dynamische locatie altijd weten wat jouw gasten nodig hebben. Dat is jouw uitdaging als Horecamanager in een van onze bedrijfsrestaurants in hartje Nijmegen.

Van vergaderingen tot feesten, dankzij jouw professionele aansturing vervult jouw team elke wens van de gasten. Ben jij klaar voor deze unieke uitdaging?

Deze unieke locatie als jouw werkplek :

 • Een moderne en levendige werkomgeving in het centrum van Nijmegen.
 • Een excellent restaurant met grote keuken.
 • Ondernemen op eigen locatie.
 • En de mogelijkheid om jouw creativiteit uiting te geven en leuke activiteiten te bedenken, zoals leuke borrels en diners.
 • De baan : dit is waar jij als Horecamanager voor gaat

  Jij vindt het runnen van jouw eigen restaurant ontzettend leuk en zorgt dat alles tip top op rolletjes loopt. Je begeleidt, coacht en enthousiasmeert je collega’s.

  Je bent een operationeel aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en leveranciers. Zie je toe op de serviceverlening richting onze gasten en de dagelijkse aansturing van het team.

  Houd jij je ook veel bezig met de invulling van de Banqueting en het maken van de offertes. En zorg jij ervoor dat de administratie op orde is. Klinkt goed toch?

  Jouw complete team bestaat uit 6 collega’s, bestaande uit een Assistent manager en Restaurant medewerkers. We zien jou graag 40 uur per week (maandag tot en met vrijdag).

  De werktijden zijn in principe van 07.30u tot 16.00u. Pre-corona betrof dit een locatie waar veel evenementen plaatsvonden, ook in de avonden.

  Werken in de avonden (2 a 3 per week) zal uiteindelijk weer met regelmaat onderdeel worden van je werkweek.

  Je kent de kneepjes uit het horeca vak en haalt het beste uit jouw team

  Dat je gastgericht, flexibel, ondernemend en een echt organisatietalent bent, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen.

  Dit is wat wij echt denken dat je nodig hebt om deze functie tot een succes te maken :

 • Je hebt MBO+ werk -en denkniveau.
 • Je hebt er al een mooie carrière op zitten als Horeca manager van zeker 3 jaar!
 • Je beschikt over goede kookskills en kookt de sterren van de hemel.
 • Jij kunt op inspirerende wijze leidinggeven aan je collega’s.
 • Wat kan jij van ons verwachten?

 • Veel ruimte voor ontwikkeling en toegang tot het online leerplatform met veel interactieve trainingen en leertrajecten
 • Veel aandacht voor vitaliteit, van kleine tips en informatie in de Vitam app en een vitaliteits- en sportkalender tot aan een volledig vitaliteitsprogramma.
 • Salaris conform de Contractcatering CAO.
 • Prima pensioenregeling.
 • Leuke feestjes en gezellige uitjes met collega’s, zodra het weer mag natuurlijk
 • Wil je alvast een kijkje nemen in onze keuken? Bekijk dan onze werken bij film : https : / / vimeo.com / 340633778

  Wij zijn Vitam, leuk om kennis te maken!

  De ondernemende cateraar die genieten van goed en lekker eten centraal stelt en gelooft dat onze voeding een waardevolle bijdrage kan leveren aan het welzijn van de mens, de samenleving en de wereld.

  In meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl.

  Dat geldt voor onze gasten én voor onze medewerkers. We koken vers en met de seizoenen, en ons aanbod is flexibel en past perfect bij de unieke wensen van de gast.

  Iedere Vitam krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken.

  Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?

  Heb jij de smaak te pakken?

  Dan kijken wij uit naar je CV via de Solliciteer’ button.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier