Functieomschrijving
Op een dynamische locatie altijd weten wat jouw gasten nodig hebben. Dat is jouw uitdaging als Horecamanager in een van onze bedrijfsrestaurants in hartje Nijmegen.
Van vergaderingen tot feesten, dankzij jouw professionele aansturing vervult jouw team elke wens van de gasten. Ben jij klaar voor deze unieke uitdaging?
Deze unieke locatie als jouw werkplek :
De baan : dit is waar jij als Horecamanager voor gaat
Jij vindt het runnen van jouw eigen restaurant ontzettend leuk en zorgt dat alles tip top op rolletjes loopt. Je begeleidt, coacht en enthousiasmeert je collega’s.
Je bent een operationeel aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en leveranciers. Zie je toe op de serviceverlening richting onze gasten en de dagelijkse aansturing van het team.
Houd jij je ook veel bezig met de invulling van de Banqueting en het maken van de offertes. En zorg jij ervoor dat de administratie op orde is. Klinkt goed toch?
Jouw complete team bestaat uit 6 collega’s, bestaande uit een Assistent manager en Restaurant medewerkers. We zien jou graag 40 uur per week (maandag tot en met vrijdag).
De werktijden zijn in principe van 07.30u tot 16.00u. Pre-corona betrof dit een locatie waar veel evenementen plaatsvonden, ook in de avonden.
Werken in de avonden (2 a 3 per week) zal uiteindelijk weer met regelmaat onderdeel worden van je werkweek.
Je kent de kneepjes uit het horeca vak en haalt het beste uit jouw team
Dat je gastgericht, flexibel, ondernemend en een echt organisatietalent bent, hoeven we jou natuurlijk niet te vertellen.
Dit is wat wij echt denken dat je nodig hebt om deze functie tot een succes te maken :
Wat kan jij van ons verwachten?
Wil je alvast een kijkje nemen in onze keuken? Bekijk dan onze werken bij film : https : / / vimeo.com / 340633778
Wij zijn Vitam, leuk om kennis te maken!
De ondernemende cateraar die genieten van goed en lekker eten centraal stelt en gelooft dat onze voeding een waardevolle bijdrage kan leveren aan het welzijn van de mens, de samenleving en de wereld.
In meer dan 250 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca, is het onze missie om mensen te verleiden te kiezen voor een verantwoorde en vitale levensstijl.
Dat geldt voor onze gasten én voor onze medewerkers. We koken vers en met de seizoenen, en ons aanbod is flexibel en past perfect bij de unieke wensen van de gast.
Iedere Vitam krijgt de ruimte om zelf te ondernemen. Zo maken we samen een positief verschil met lekker eten en drinken.
Iedere dag weer. Werk je mee aan de ultieme gastbeleving?
Heb jij de smaak te pakken?
Dan kijken wij uit naar je CV via de Solliciteer’ button.