GZ-psycholoog Kind en Jeugd - Ede
Mentaal Beter
Ede, Gelderland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Je behandelt kinderen en jeugdige cliënten met een verscheidenheid aan klachten, in zowel de generalistische bggz als de sggz.

Naast individuele behandeling (zowel face-to-face als met behulp van e-Health behandelprogramma s) voer je ook diagnostiek en groepsbehandeling uit en geef je als ervaren GZ-Psycholoog / Orthopedagoog Generalist werkbegeleiding aan het team, wat betekent dat er veel afwisseling is binnen en tussen de werkdagen.

Ook nodigen we je graag uit om mee te helpen bij het ontwikkelen van ons nieuwe behandelaanbod. Je wordt gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing, cursussen en workshops.

Wie ben jij?

Binnen Mentaal Beter streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises.

Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk :

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als geregistreerd GZ-psycholoog of Orthopedagoog Generalist.
 • Je hebt een mooi pakket aan cursussen gevolgd.
 • Je hebt ervaring met het geven van werkbegeleiding.
 • Je bent zelfverzekerd, oplossingsgericht en vraagt hulp wanneer dat nodig is.
 • Je kunt de verantwoordelijkheid aan en wilt het team naar een hoog plan trekken.
 • Je bent innovatief en staat open voor nieuwe ontwikkelingen en wilt hier graag in meedenken.
 • Wat bieden we jou?

  Wij werken volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waarbij de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen het team.

  Door effectieve overleggen is er veel ruimte voor eigen initiatief en worden spanningen en problemen snel en doelgericht aangepakt om ontwikkeling mogelijk te maken.

  Op deze manier werken we op een laagdrempelige en persoonlijke manier wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

  Via de volgende link lees je meer over deze methode : Holacracy-methode.

  Verder kan je ook het volgende verwachten :

 • Een onconventionele en uitdagende functie waarin je veel autonomie krijgt.
 • Voldoende expertise binnen de organisatie en kan hierin veel leren.
 • Een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget dat je kunt besteden aan een opleiding naar keuze.
 • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en hebt de mogelijkheid om thuis te werken (ook na Covid-19).
 • Laptop wordt hierbij gefaciliteerd.

 • Salariëring conform CAO GGZ en word je als GZ-psycholoog in functiegroep 65 ingeschaald.
 • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, een collectieve zorgverzekering, fietsplan, pensioen, eindejaaruitkering, verlofdagen en een jaarlijks Mentaal Beter dag met verschillende sprekers en workshops.
 • Wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan hier een kijkje : Arbeidsvoorwaarden.

  De vestiging

  Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel : Samen sterk voor een Mentaal Beter Nederland . Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg.

  Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Je komt te werken in een spontaan en inspirerend team waarin je veel kan leren. Binnen het team heerst er een fijne sfeer waarbij iedereen elkaar steunt en je makkelijk bij elkaar naar binnen kan lopen of, in deze tijden, digitaal bij elkaar kan aankloppen.

  In verband met de maatregelen op dit moment wordt er een maximale bezetting van 50% gehanteerd. Dit betekent dat je zowel thuis als op het kantoor werkzaam zal zijn.

  Als team streven wij naar diversiteit, zodat we elkaar aanvullen en van en over elkaar kunnen leren. Verder is er veel vrijheid en ruimte om mee te denken.

  De organisatie

  Mentaal beter worden en blijven dat is waar wij voor staan! Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van psychische problemen die hun dagelijks leven belemmeren.

  Mentale vitaliteit is immers van uiterst groot belang voor het leiden van een gelukkig leven.

  Wij zijn een curatieve geestelijke gezondheidszorg (ggz) aanbieder met een landelijk netwerk bestaande uit (GZ-) psychologen, orthopedagogen, psychotherapeuten, klinisch psychologen en psychiaters.

  Met ruim 1000 medewerkers verspreid over 100 locaties door heel Nederland, werken we volgens onze vier kernwaarden : persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

  Daarnaast zijn wij continu op zoek naar effectievere en innovatieve behandelmogelijkheden.

  Zowel jong als oud kunnen bij ons terecht voor behandelingen in de generalistische basis ggz (gb-ggz) en specialistische ggz (s-ggz).

  Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van lichte tot matige klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma, ADHD, autisme en somatisch-symptoomstoornissen.

  Het verminderen van klachten is echter niet het enige waaraan wij werken : bij elke behandeling zorgen we ervoor dat mensen groeien in hun zelfredzaamheid en weer de regie over hun eigen leven kunnen oppakken, ongeacht hun leeftijd

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier