Accountant
ABAB
Goes, NL
4 dagen geleden

Wat vragen we van je?

 • Afgeronde accountancy-opleiding
 • Ingeschreven in het NBA-register
 • Coachen en meedenken
 • Wat krijg je van ons?

 • Flexibele werktijden
 • 33 vakantiedagen
 • Regie over je eigen loopbaan
 • Jouw werk in het kort

  Je geeft leiding aan assistent-accountants, die zorgdragen voor de financiële administratie en het samenstellen van de jaarrekening.

  Je bent eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de dossiers en de werkzaamheden van de assistent-accountants. Dit komt onder meer tot uiting met het plaatsen van je handtekening onder de samenstelverklaring.

  Op basis van de cijfermatige ontwikkelingen geef je jouw klanten inzicht in hun bedrijfsvoering. Samen met andere specialisten van ABAB voorzie je de klant van advies.

  Zo kan je werkdag eruitzien

  Je hebt veel direct contact met klanten. Je ondersteunt klanten bij hun accountancywerkzaamheden, waar nodig met maatwerk.

  Je neemt het initiatief om met een aantal collega’s inhoudelijk naar een case te kijken en bewust kennis te delen. Je coacht de Young Professionals (assistent-accountants in opleiding tot accountant) die in je team zitten.

  Gaandeweg zorg je dat je vertrouwd raakt met de producten en diensten van ABAB en je breidt intern en extern je netwerk uit.

  In het unieke samenspel met de relatiemanager bewerk je de markt, waarbij ieder de specifieke vaardigheden inzet.

  Jouw profiel

  Je hebt een afgeronde accountancy-opleiding op bachelor / master niveau en bent ingeschreven in het NBA-register. Inhoudelijk en vaktechnisch ben je sterk onderlegd.

  Je werkt nauwkeurig en bent altijd gericht op kwaliteit. Je coacht en motiveert op een doortastende manier en vindt het leuk om anderen te helpen en kennis te delen.

  Jouw drive prikkelt collega's om plannen en ideeën te verzilveren. Je bent een actieve communicator : doortastend, eerlijk en open.

  Wat wij je bieden

  Een prima salaris, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werktijden. Daar kun je op rekenen. We vinden het belangrijk dat je een goede balans vindt tussen werk en privé.

  Daarnaast hebben we een aantrekkelijke winstdelingsregeling en een uitstekende studiekostenregeling.

  Je krijgt bij ABAB de kans om je talenten te blijven ontwikkelen via diverse opleidingsprogramma’s. Daarbij gaat het niet alleen om vakinhoudelijke vaardigheden maar ook om de ontwikkeling van soft skills’ zoals communicatieve vaardigheden.

  We stimuleren je om zelf de regie te houden over je loopbaan.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier