Professional Bijzondere Verklaringen Unit (Audit)
KPMG
's-Gravenhage, Netherlands
4 dagen geleden
source : Experteer

Word jij de enthousiaste, gedreven en hands on Professional die aan de slag gaat bij de Bijzondere Verklaringen Unit? Onze klanten verwachten van jou dat hun (subsidie)verantwoordingen worden gecontroleerd en dat je proactief adviseert over projectbeheersing en ontwikkelingen in wet- en regelgeving.

Jouw uitdagingenActief onderhouden van contacten met je cliëntenAanzet maken voor het bepalen van de controleaanpakUitvoeren van de controlewerkzaamhedenReviewen van de werkzaamheden van het teamLeiding geven aan en coachen van de medewerkersDit neem jij meeEen afgeronde relevante HBO of universitaire opleidingRelevante controle-ervaring en vakinhoudelijke kennisGoede communicatieve vaardigheden (NL en ENG)Ondernemende en serivcegerichte instellingAnalytisch sterk en goed cijfermatig inzichtDit bieden wijEen marktconform salaris30 vakantiedagenOpleidingsmogelijkheden (intern en extern)Een leaseauto of mobiliteitsbudgetLaptop en iPhone (ook voor privégebruik)Premievrij pensioenKorting op verzekeringen en sportschoolabonnementDeze KPMG-ers gingen jou voor met een spectaculaire onboardingWat ga jij doen als Professional Bijzondere Verklaringen Unit (Audit)?

Wij bieden je een baan waarin je samen met collega's werkt in de controle van en advisering aan zeer diverse organisaties op het gebied van projectverantwoordingen.

Van overheidsorganisaties en beursgenoteerde ondernemingen tot aan zorginstellingen en onderzoeksorganisaties. Werken binnen ons BVU team is zeer afwisselend.

De ene dag werk je samen met collega's aan de controle van een complex project bij een onderzoeksinstelling en de volgende dag verzorg je een workshop over een projectafsluiting bij een ziekenhuis'.

Dit is een baan waarin eigen ontwikkeling voorop staat, omdat dit de basis is van het leveren van topkwaliteit dienstverlening aan onze klanten.

Binnen deze functie werk je dagelijks samen met energieke en deskundige collega's. Het is uitdagend, biedt veel vrijheid en mogelijkheden om (door) te groeien.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier