Werkvoorbereider Parking, Marine & Civil
Ballast Nedam
Maarssen, NL
3 dagen geleden

Ben je de ambitieuze bouwer of civieler die onze projecten tot in detail voorbereid?

PMC Specialties

PMC Specialties : 3 specialismen (Parking, Marine & Civil) onder één dak, die elkaar versterken op het gebied van kennis en ervaring.

Wij zijn specialist in parkeeroplossingen (ontwerp en realisatie van slimme parkeergarages in Nederland en steeds vaker internationaal).

Met een sterk portfolio van aantoonbaar succesvolle projecten hebben we een unieke positie in deze nichemarkt.

Daarnaast zijn wij specialist op het gebied van complexe bouwkuipen en waterbouwkundige werken (denk aan droge en natte ontgraving, combi-

en damwanden, slibbehandeling, onderwaterbeton, verankeringen en funderingen). Hedendaagse stedelijke en industriële ontwikkelingen vragen om slimme en inventieve bouwkundige totaal oplossingen, met onze projecten wij spelen een vooraanstaande rol in de bouw- en constructiemarkt.

Jouw uitdaging

Als Werkvoorbereider werk je bij PMC in een uitdagende en ambitieuze omgeving, die hand in hand gaan met werkplezier en ontwikkelingsmogelijkheden.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat, zodra een project gegund wordt, deze ook gerealiseerd wordt. Je verzorgt alle voorbereidende werkzaamheden, rekening houdend met de overeengekomen tijdslimieten, budgetten en technische specificaties.

Je stelt een efficiënte planning op, maakt werkplannen, signaleert afwijkingen en meer / minder werk. Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Je onderhoudt contact met onderaannemers, leveranciers en adviseurs. Als Werkvoorbereider, heb je een stevige verantwoordelijkheid, pak je je werkzaamheden zelfstandig op en rapporteer je aan de projectleider en werk je nauw samen met je collega werkvoorbereiders.

Jouw profiel

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek;
 • Je hebt relevante werkervaring in werkvoorbereiding en je bent bekend met bouw systemen en de diverse bouw methodieken;
 • Je hebt de drive en ambitie om je te ontwikkelen en het verschil te maken!
 • Je bent sterk in het maken en bewaken van (inkoop)schema’s, tijdsplanningen en tijdige planning van capaciteit;
 • Je bent gewend om in een 3D omgeving (revit / solibrie) te werken;
 • Je vind het geen probleem om in eerste instantie vanuit de kantoorlocatie te werken, om na de aangenomen tender mee met het project naar buiten te gaan.
 • Wij bieden

  Onze mensen zijn de belangrijkste succesfactor. Vanuit deze overtuiging biedt Ballast Nedam een gezonde, veilige en motiverende werkomgeving.

  Daarbij staan onze gedeelde normen en waarden, hoe gaan we om met elkaar, de omgeving en onze klanten, centraal.

  Wij bieden een interessante, uitdagende functie met een steile leercurve, in een dynamische, soms hectische, omgeving. Uiteraard bieden wij een interessant en passend salaris en beschikken wij over een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden volgens de bouw cao.

  Ballast Nedam, Samen Grensverleggend

  Ballast Nedam is een ontwikkel- en bouwonderneming waarbij de projecten de kern van het bedrijf vormen. We willen het meest competitieve bouwbedrijf van Nederland zijn.

  Via directe en open dialoog met onze klanten en partners ontwikkelen we toekomstbestendige gebouwen en infrastructuur : van droom tot realisatie.

  Dit koppelen we aan onze slimme kijk op kostenefficiëntie, techniek, wereldwijde expertise en focus op operational excellence.

  Zo komt Ballast Nedam tot grensverleggende oplossingen.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier