GZ psycholoog
Zorg van de Zaak
Amsterdam
6 dagen geleden

Introductie

Rodersana zoekt een gedreven en attente GZ-psycholoog om het team op de poli Amsterdam te versterken. We zijn op zoek naar een professional met kennis van en ervaring met verschillende behandelmethodieken.

Ervaring in de verslavingszorg is een pre. Als onderdeel van het team ben je verantwoordelijk voor de regie en de uitvoering van behandelingen op de polikliniek in nauwe samenwerking met de (GZ-)psychologen, klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater en andere behandelaren.

De vacature is voor 24-36 uur per week (in overleg).

Over ons

Rodersana biedt professionele hulp aan cliënten die te kampen hebben met verslavingsgedrag. Vaak hebben deze cliënten door hun verslaving problemen om richting te geven aan hun dagelijks leven.

Behandelingen worden geboden vanuit de kliniek in Oirschot of op ambulante locaties in Amsterdam, Arnhem, Breda en Eindhoven.

Onze deskundige en slimme professionals behandelen cliënten zowel individueel als in groepsverband. Behandelingen bij Rodersana hebben als vertrekpunt de cognitieve gedragstherapie en worden op maat vormgegeven, passend bij de specialistische GGZ.

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog bij Rodersana maak je deel uit van een multidisciplinair team van professionals. Een greep uit je takenpakket :

 • Het voeren van intakegesprekken en diagnostiek
 • Uitvoeren van behandelingen, individueel en in groep
 • Bijdragen aan de kwaliteit van het behandelaanbod
 • Deelnemen aan de MDO’s, intervisie en supervisie
 • Onderhouden van contacten in het professionele netwerk (verwijzers)
 • Het voeren van de regie op multidisciplinaire behandeltrajecten
 • Bijdrage leveren in het ambulante deeltijdprogramma
 • Wat breng je mee?

  We zijn op zoek naar een professional met kennis van en ervaring met verschillende behandelmethodieken. Ervaring in de verslavingszorg is een pre.

  Rodersana heeft een hoogwaardige, attente aanpak hoog in het vaandel staan. Werken in een dynamische omgeving vraagt om een daadkrachtige, gedreven instelling.

  Om optimaal te passen in ons team verwachten wij van jou dat je cliëntgericht en een teamspeler bent met aandacht voor de diversiteit in cliëntenprofielen van Rodersana.

  Daarnaast vragen wij zelfstandigheid en flexibiliteit wat met zich meebrengt dat er ook voor jezelf regelruimte bestaat.

  Wat bieden wij?

  Wij vinden het belangrijk dat je kunt werken op de manier die jij prettig vindt en dat je past binnen de visie van Rodersana.

  De cultuur van Rodersana laat zich omschrijven als hoogwaardig, ambitieus en attent. Rodersana hanteert voor de functie de cao ggz en heeft de functie ingeschaald op FWG 65.

  Het betreft een functie ter vervanging zwangerschapsverlof minimale periode van een half jaar, Rodersana maakt deel uit van het landelijke netwerk van Zorg van de Zaak waarbinnen volop mogelijkheden zijn om je te ontwikkelen.

  Interesse?

  Nieuwsgierig geworden of behoefte aan meer informatie dan je op de website kunt vinden? Neem gerust contact op met Hannelore Walraven, Hannelore.Walraven rodersana.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier