Stagiaire Technische Dienst
Valk Verrast
Groningen, NL
23 uur geleden

Onze afdeling Technische Dienst is per direct op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire om het team te versterken!

Functieomschrijving

Wij zoeken iemand die net als wij proactief is, met een gedreven en doelgerichte houding. Hotel Tiel beschikt over 181 hotelkamers, drie restaurants, een Grand Casino, uitgebreid sportcentrum, een spectaculaire SIXX Skybar en 15 moderne zalen.

Je wordt verantwoordelijk voor het in operationele staat houden van al onze voorzieningen in- en rondom het pand en het pand zelf! Wij zijn dus op zoek naar een topper met twee rechterhanden die de nodige reparatie- en onderhoudswerkzaamheden kan verrichten.

Binnen de afdeling wordt gewerkt met een roulerend rooster met ochtend- middag - en avonddiensten. (van 8 : 00 tot 20 : 00)

Wat ga je doen?

Als stagiaire Technische Dienst ben je bezig met verschillende soorten technische-en onderhoudswerkzaamheden binnen het hotel.

Denk hierbij aan apparatuur, sanitair, hang- en sluitwerk, verlichting en installaties. Je zorgt voor het snel en efficiënt oplossen van problemen en storing, het opvolgen van ad-hoc klachten en preventief technisch deskundig werk binnen het hotel.

Samen met je collega’s voer je diverse technische werkzaamheden uit. In deze functie ben je voornamelijk op de werkvloer aanwezig, maar besteed je daarnaast ook wat uren aan de administratie.

Naast technisch inzicht beschik je ook over het vermogen de gastbeleving voor ogen te houden.

Wie zoeken wij?

Je bent als stagiaire Technische Dienst bezig met een relevante opleiding. Je hebt affiniteit met gas, water, bouwkunde en van elektra.

Je kunt prioriteiten stellen en bent een echte handyman . Bovendien beschik je over een no-nonsense mentaliteit, neem je initiatief en ben je oplossingsgericht.

Je bent flexibel in werkdagen- en tijden.Verder houd je er rekening mee dat jouw inzet ook op feestdagen en indien nodig in weekenden gewenst kan zijn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier