MBO/HBO Stage - Civiele Techniek Schiphol Landside
Koninklijke BAM Groep
Schiphol, Nederland
11 dagen geleden

Wat ga je doen?

Tijdens jouw stage bij BAM ga je, je bezighouden met het ondersteunen van de werkvoorbereiding en uitvoering. Je doet ervaring op in onder andere het plannen van uitvoeringswerkzaamheden, het opstellen van een concrete werkvolgorde en het aansturen van de onderaannemers.

Je bent verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning bij het creëren van een werksituatie die voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en je houdt toezicht op de naleving van de voorwaarden hiervan.

Wie zoeken wij?

Voor deze unieke stagemogelijkheid in de uitvoering en / of werkvoorbereiding zoeken wij en HBO of MBO civiele techniek student.

Herken jij jezelf in de onderstaande eigenschappen of vaardigheden?

 • Student Civiele Techniek (MBO of HBO)
 • Praktische instelling
 • Beschikbaar per februari 2019 tot juli 2019
 • Geïnteresseerd in een prachtig project op Schiphol?
 • Wat bieden wij?

  Je gaat stage lopen in een omgeving waar ruimte is voor ontwikkeling en eigen initiatief. Je maakt onderdeel uit van een dynamisch team en je krijgt je eigen stagebegeleider, die je zal helpen bij het behalen van jou leerdoelen en kunnen de gevraagde competenties vanuit de opleiding ontwikkeld gaan worden.

  Daarnaast biedt BAM een goede stagevergoeding.

  Over ons

  BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor grote projecten boven de 30 miljoen euro. Hierbij wordt kennis uit alle hoeken van de organisatie gebundeld wat zorgt voor een grote innovatiekracht en de borging van de continuïteit van onze werkzaamheden, waarbij lessons learned vlot worden overgedragen tussen de projecten.

  Van ontwerp tot uitvoering en onderhoud van projecten integrale opdrachten zijn bij ons in goede handen. BAM Groep behoort tot de grootste bouwondernemingen van Europa en voert gespecialiseerde bouw-

  en infrawerken uit in ruim dertig landen. BAM neemt in de thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in.

  Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

  In de thuismarkten biedt BAM opdrachtgevers een omvangrijk producten- en dienstenpakket. Heb je nog vragen, bel dan met Mirjam Bahida op 06-15594473

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier